Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
Wauw wat een prachtig apparaat (rivelia beige) Aan aanwinst in mijn nieuwe keuken. Wat het allerbelangrijkste is, is natuurlijk….”maakt hij lekkere koffie” en dat doet hij Het apparaat helpt je makkelijk door de keuzes en zonder moeite bereid hij de lekkerste koffie zoals je wenst Veel zelf nog aan te passen aan je eigen wensen Ondanks dezelfde bonen is mijn cappuccino met de rivelia beduidend lekkerder dan wat ik gewend was bij de voorgaande bonen apparaten ....en....) Bij twijfel….doen!!
Wij zochten een automaat met 2 bonenreservoirs omdat mijn vrouw alleen decaf koffie drinkt. Dit apparaat ziet er daarnaast ook nog heel stijlvol uit. Installatie super handig, makkelijk en snel.
Na filterkoffie werd het tijd voor een volautomatische koffiemachine. Het eerste gebruik is perfect! Makkelijk wisselen van gebruikersprofielen en bonenreservoir!
Ook fijn is het melkreservoir wat je zo kan afnemen en in de koelkast kan plaatsen.
Prachtige machine. Koffie is lekker heet en mooi crème laagje. Opgeklopte melk voor latte schuimt ook goed en handig dat flesje los in de koelkast bewaard kan worden. Bonen zijn duurzamer dan cupjes dus dat is een mooie bijkomstigheid. Blij met deze aankoop!
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?