Trust GXT904 VYBZ RGB Light Rope – RGB licht slang - met App & Afstandsbediening - Neon LED - Led lamp - Wandlamp binnen - Game Verlichting - Amazon Alexa & Google Assistant - Reviews

Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Trust GXT904 VYBZ RGB Light Rope – RGB licht slang - met App & Afstandsbediening - Neon LED - Led lamp - Wandlamp binnen - Game Verlichting - Amazon Alexa & Google Assistant op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,5

r***********@g******** 27-11-2024
  • Product getest
De Trust GXT 904 Neon Lichtslang heeft mijn gaming setup helemaal naar een hoger niveau getild. De lichtslang is eenvoudig te installeren en de RGB-effecten zijn echt gaaf, vooral als ik aan het gamen ben. De verschillende kleuropties zijn geweldig voor het creëren van een dynamische sfeer. Ik gebruik het vooral voor de extra sfeer in mijn kamer tijdens het streamen of gamen met vrienden. De app is handig en stelt me in staat om het licht in te stellen naar mijn wens.

Wat ik wel een beetje jammer vind, is dat de kwaliteit van de plakstrip niet altijd optimaal is, vooral als je het ergens wil verplaatsen. Ook de verbinding met de app kan af en toe wat haperen. Toch, voor de prijs krijg je een supertoffe lichtslang die je setup echt de juiste uitstraling geeft. Perfect voor gamers die houden van sfeer!

TimothyBoy11 26-11-2024
  • Product getest
Het is een goed product, de vele aanpassingsmogelijkheden maken het product beter dan (goedkopere) alternatieven.
- Zoals de pre settings van kleuren
- Automatisch aan/uit kunnen zetten op gekozen tijdstippen
- Dubbelzijdige tape zorgt ervoor dat je je eigen design kan maken

Pluspunten

• Kwaliteit
  • Aanpassingsmogelijkheden
  • Handige app

Minpunten

• Prijzig

LegendLarryV3 26-11-2024
  • Product getest
Ik heb dit product mogen testen

Na een zeer uitgebreide test kan ik dit product aanraden, ik kan het niet meer wegdenken uit mijn woonkamer/game hoek. Als ik in de avond achter mijn computer zit en mijn vriendin zit achter de televisie, hebben we beide genoeg licht van deze lichtslang.

Het gebruikersgemak van de app, het ophangsysteem en het product zelf zijn perfect. Ik heb in de 2 weken dat hij nu hangt nog geen problemen ervaren. Ik kan dit product iedereen aanraden die zoekt naar RGB lighting voor in huis, mocht het zijn in je gamekamer of in je woonkamer, het kan overal gebruikt worden.

Pluspunten

• Gebruikersgemakt
  • Ophangsysteem
  • Kleuren

h********@g******** 25-11-2024
  • Product getest
Prima verpakking, gemakkelijk in elkaar te zetten en voelt degelijk aan.
Installatie is erg snel en de app werkt prima.
Afstandsbediening is erg goedkoop en ook erg felle kleuren.
Een romantische avond is er niet bij. Prima aanvulling voor de gamekamer.

Pluspunten

• gemakkelijk te installeren
  • talrijke instelmogelijkheden

Minpunten

• afstandsbediening is erg goedkoop
  • erg felle kleuren

Goed

Lelystader 25-11-2024
  • Product getest

Ik vind Trust GXT 904 VYBZ RGBIC LED Neon Rope Light zeer mooi en handig. Het geeft mijn game room een mooie sfeer en maakt de kamer cool met leuke kleuren.

Wat ik fijn vind:
- Makkelijk vormen maken: Het snoer is flexibel, kan eenvoudig buigen zoals ik wil.
- Plakt goed: Het blijft stevig zitten met de meegeleverde tape.
- Handige bediening: ik kan het licht makkelijk bedienen met de app, afstandsbediening of je stem.
- Sfeer: Mooie verlichting en zuinnig.

Minpuntje:
Als het licht heel fel staat, kan het wat te veel zijn in een kleine kamer. Maar dat is makkelijk aan te passen.

Of je nu gamet of een gezellige sfeer wilt, dit product is een aanrader. Ik ben er heel blij mee!

Pluspunten

• Mooi, praktisch en sfeervol
  • Eenvoudig
  • Handig

Rootje010 23-11-2024
  • Product getest
De Trust GXT 904 VYBZ RGBIC LED Neon Rope Light is een leuke toevoeging aan je game room.
De kleuren combinaties zijn uitnodigend om mee te spelen en het combineren met geluid is met sommige games een extraatje.

De afstand bedining moet je snel vergeten, is na mijn mening echt een goedkoop dingetje wat afdoet aan het product.
De app is waar je het product meer tot zijn recht komt, daar kun je de combinatie van kleuren maken of kiezen uit een voorgeprogrameerde kleuren pratroon

De kleuren zijn in felheid instelbaar maar de felheid op 100% vind ik toch een beetje tegen vallen.

Heb het product mogen testen en al met al een leuke toevoeging om je kamer wat op te lichten in combinatie met je andere RGB-producten.

Pluspunten

• kleuren combi
  • App

Minpunten

• Afstandsbediening
  • Felheid

Goed

Wil038 23-11-2024
  • Product getest
Erg fijne licht rope met een goede app en afstandsbediening. Hij is gemakkelijk op te hangen en aan te sluiten. Ik gebruik hem in de gameroom en geeft een super gaaf effect. Je kan gemakkelijk van licht veranderen en het ziet er goed uit. Echt een waardevolle toevoeging en een aanrader door de vele opties!

Patrick 22-11-2024
  • Product getest
Ik mocht deze LED-strip testen en vond vooral het gebruiksgemak een sterk punt. De app en afstandsbediening zijn eenvoudig te bedienen en alles werkt zoals je verwacht. Ook via mijn smart-home intergratie.
Het installeren was ook supermakkelijk. De handleiding is duidelijk, maar eigenlijk niet nodig omdat alles vanzelf spreekt.

Wat betreft de lichtmodi: er zijn er 44, wat veel lijkt, maar ze lijken best op elkaar. Gelukkig kun je ook zelf patronen maken, wat een leuke extra functie is. Toch blijven de kleuren een beetje zacht en missen ze echt die ‘wow-factor’. Voor deze prijs had ik wat meer intensiteit en variatie verwacht. Wel geven ze genoeg licht.

Het flexibele design is een groot pluspunt. Je kunt de strip op allerlei manieren gebruiken, en de montagematerialen maken het makkelijk om hem bijvoorbeeld aan een muur te bevestigen. Over het algemeen een leuk product, maar door de minder levendige kleuren en de prijs niet iets wat ik zelf zou kopen direct.

Pluspunten

• Flexibel
  • Montage
  • App

Minpunten

• Kleuren te soft
  • Hoge prijs

Voldoende