Het viel me gelijk op dat de installatie van de Samsung HW-700B soundbar + subwoofer ontzettend eenvoudig is, de gebruiksaanwijzing loodst je er zo doorheen met alle uitleg die nodig is om het aan te sluiten.
Het gebruiksgemak van het apparaat is ook ontzettend goed, ook met de afstandbediening naar de onscreen info die verwerkt zit in de soundbar met bijvoorbeeld de surroundkeuzes is prettig, fijne combinatie en werkbaarheid tussen beide.
De geluidskwaliteit is verbazingwekkend van de soundbar, en in combinatie met de subwoofer doet je het gelijk ervaren alsof je in een echte bioscoop zit thuis, zo'n mooie bas zit erin.
De film/serie ervaring met deze set is prima, alle klanken uit de films worden mooi verdeeld, precies als in een bioscoop komen deze prettig de huiskamer in en je word meegezogen in de beleving.
Een muziekervaring met een concert uit deze set laat je gelijk verwonderen, er zijn vele mogelijkheden om het zo in te stellen naar eigen inzicht met afzonderlijke center, front, rear geluidinstellingen en vele andere soundmogelijkheden die deze soundbar bied voor de echte muziekliefhebber.
Deze Samsung HW-700B is voor mij een echte aanrader en een must voor in de huiskamer.
Pluspunten
- Schitterend geluid
- Makkelijke installatie
- Mooi vormgegeven
- Uitgebreide geluidskeuzes