Wat is dit een fijne stofzuiger. De steelstofzuiger is enorm licht en daarom makkelijk wendbaar. Dit heb ik nog niet bij andere steelstofzuigers zo ervaren.
De lichtjes op de zuigmond zijn ook prettig in gebruik. Door een soort strijklicht kun je heel goed zien waar nog viezigheid ligt. Dit had ik bij een eerdere stofzuiger ook en is voor mij bijna een must geworden.
Het legen van de stofzuiger gaat ook erg makkelijk. Je klikt het vakje open boven de prullenbak en alles valt er zo uit. Maar het allerfijnst is wel het filter wat je onder de kraan kunt reinigen. Ideaal!
De stofzuiger is ook vrij 'stil' in gebruik (tenzij je de turbo-stand gebruikt) in vergelijking met andere steelstofzuigers die ik heb gehad.
Wat ook niet onbelangrijk is voor de stofzuiger is de accuduur, maar belangrijker nog is de levensduur van de accu. Dit kan ik nu nog niet beoordelen. Wat ik in het verleden wel merkte is dat de accu's vrij snel niet meer goed opladen en daardoor na een jaar of iets meer niet meer te gebruiken zijn. En nieuwe accu's zijn erg prijzig.
Een nadeel vind ik de borsteltjes die standaard op de kruimeldief, maar ook op de lange steel zitten. Ik heb nog niet kunnen vinden of ik die er af kan krijgen. Maar met de borsteltjes erop blijft al het stof daar in hangen en worden stofpluimen minder makkelijk opgezogen.
Pluspunten
- Licht in gebruik
- Lichtjes op de steel
Minpunten
- Borsteltjes op de opzetstukken