- 25% Hisense  20013445
Beste deals -25% Laagste prijs ooit!
  • Best Reviewed sep 2024
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense 20013445 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

9,3

Uitstekende machine 16-10-2024
  • Product gekocht

Uitstekende machine.

10,0
Er is voor deze serie wasmachine gekozen, omdat deze een stoomfunctie heeft en ook lekker zuinig is in verbruik van water en stroom. De machine is ook lekker stil wat ook een hele fijne eigenschap is.
De machine die gekozen is door ons is de WF3S8043BW3/BLX en heeft een capaciteit van 7 kg. De keuze is hierop gevallen, omdat wij beperkt ruimte hebben voor een wasmachine en deze door de kleinere diepte maat precies naar binnen kon komen. De machine staat en draait er nu een maand en wij kunnen niet anders dan love d zijn over de machine. Het is een ruime machine voor de afmetingen. Wat ook heerlijk is is de grote deuropening en de makkelijke bediening. Je kunt er ook met behulp van een app de machine bedienen en in de gaten houden. Deze functie is door ons nog niet gebruikt, dus kan daar weinig over vertellen.

Pluspunten

• Grote deuropening
  • Makkelijke bediening
  • Groots voor een kleiner formaat
  • Stoomfunctie
  • Zuinig in verbruik

Minpunten

• Nog niet kunnen vinden

JeroenTrau 29-09-2024
  • Product getest

Fijne complete machine met handige app

10,0
Wat leuk om deze mooie machine te mogen testen. Het installeren van de app (ConnectLife) ging simpel. Daarna de machine voor het eerst in gebruik genomen. We hebben verschillende programma' s geprobeerd en steeds na gebruik in de app gekeken hoeveel water en elektra ze verbruikten. Ik dacht dat een auto-was programma van ongeveer een uur op 30 graden goedkoper zou zijn dan het standaard eco-katoen programma van 40 graden (die er ongeveer 3,5 uur over doet). Dat bleek uiteindelijk niet het geval, het eco-katoen programma is zuiniger in verbruik qua water en qua elektra.
Wat we ook fijn vinden is dat de machine op afstand in te stellen en te starten is via de app. Ook geeft deze een seintje door middel van een push bericht als hij klaar is. Dit is vooral fijn, omdat je van tevoren niet helemaal weet hoe lang een programma duurt. Als je de was start geeft hij een standaard duur voor de was aan, maar na het wegen past hij deze duur aan en zelfs tijdens het wassen kort hij het programma nog wel eens in, zodat een seintje op je telefoon erg prettig is.
Kortom een zeer complete machine, makkelijk te bedienen voor een goede prijs.

Pluspunten

• handige app
  • veel functies
  • zuinig in verbruik

Kirsten86 29-09-2024
  • Product getest

Fijne wasmachine met ideale wasprogramma's

Geschreven voor: Hisense 20013445

Deze wasmachine is echt een goede keuze als je een fijne balans zoekt tussen prijs en kwaliteit. De verschillende wasprogramma's komen goed van pas. De was-uitstelfunctie gebruik ik vaak, vooral omdat je hiermee de was op een later moment kunt laten starten, wat je ook via de ConnectLife app kunt regelen. Het volgen van de wasbeurten via de app is echt handig. Je kunt precies zien hoeveel water en stroom de machine verbruikt, wat bijvoorbeeld fijn is als je zonnepanelen hebt en slim met energie om wilt gaan. Ook kun je de voortgang van de was volgen en krijg je een melding als de was klaar is. De wasmachine blijft na die melding niet piepen en schakelt zichzelf snel uit om energie te besparen. Zo weet ik meteen dat ik de volgende lading erin kan gooien zonder onnodig stroom te verbruiken. Het is misschien niet de stilste wasmachine, maar dat vind ik niet echt een probleem.
De ‘auto’-functie is mijn favoriet. De wasmachine weegt de lading en kiest automatisch het beste programma; hierdoor gebruik je altijd de juist instellingen en sluit het wasprogramma perfect aan op de was. De ‘steam’-functie is ook top, vooral voor hardnekkige vlekken in delicate stoffen, maar het is wel nog nodig om je was daarna te strijken. Met drie sportende kids is de 9 kg capaciteit echt ideaal voor grotere ladingen; ontzettend fijn dat wij deze machine mochten testen. Voor elk soort wasje is er wel een geschikt programma en de ‘quick’-functie is favoriet voor kleding die alleen even opgefrist moet worden. Al met al ben ik supertevreden met deze wasmachine; echt ideaal voor een druk gezin!

Pluspunten

• Energiezuinig
  • Handige app
  • Veel verschillende wasprogramma's

Minpunten

• Niet de stilste machine
  • App installeren kan even duren

t******@h********** 28-09-2024
Geschreven voor: Hisense 20013445

Ik heb deze wasmachine een paar weken mogen testen en ik ben heel erg tevreden. De prijs-kwaliteit verhouding is verbazingwekkend goed! Het is eenvoudig in gebruik en ziet er mooi uit.

Een groot pluspunt is de mogelijkheid om de eindtijd van de wascyclus in te stellen, wat het plannen van mijn wasbeurten vergemakkelijkt. Bovendien is de functie voor automatisch pauzeren erg handig, zodat ik later nog iets kan toevoegen. Dit zorgt ervoor dat ik minder wassen in totaal hoef te doen. De bijbehorende app biedt ook waardevolle inzichten in mijn energieverbruik en handige extra opties.

Daarnaast is het lage energieverbruik een belangrijk voordeel, omdat het zowel kostenbesparend is als goed voor het milieu. De verschillende wasprogramma’s zijn praktisch en het autowasprogramma zorgt ervoor dat mijn kleding altijd schoon en fris is. Deze heb ik ook het meest gebruikt.

Al met al ben ik zeer tevreden met deze wasmachine en raad ik hem ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een goed werkende wasmachine!

Selda 28-09-2024

Makkelijk in gebruik

10,0
Na levering van de wasmachine was ik zeer positief verrast. Een erg mooi en strak design. Ik heb gelijk de app geïnstalleerd. Deze is zeer makkelijk in gebruik, ook als je er niet heel veel verstand van hebt. Zodra de wasmachine klaar is, ontvang je via deze app een melding. Ook is in de app bij te houden hoeveel de wasmachine heeft verbruikt aan elektra en water.

Ik heb deze wasmachine gekregen om te testen. Er staan meerdere wasprogramma's op, maar zelf heb ik vooral veel gebruik gemaakt van het automatische programma. Dit omdat de wasmachine zelf de duur bepaalt en de was er daarna schoon en fris uitkomt. Ook heeft de wasmachine een ruime trommel, maakt het weinig geluid en beschikt over een einduitstel. Tot nu toe kan ik alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben!

Pluspunten

• Ruime trommel
  • Makkelijke app
  • Einduitstel
  • Weinig geluid

erp11 28-09-2024

schoon en stil

Geschreven voor: Hisense 20013445

deze geweldige wasmachine heb ik binnen gekregen om te testen en ik moet zeggen het is echt een goede wasmachine, die erg stil is en de was komt er schoon uit. de Prijs kwaliteit is bijzonder goed. De app is goed en duidelijk en snel geïnstalleerd, heeft vele wasprogramma's maar erg handig is de Quick Wash en het steam programma ook is er een eco stand alleen duurt die erg lang

Pluspunten

• stil
  • Quick Wah
  • steam programma

Minpunten

• eco stand duurt erg lang

c********@z******* 15-09-2024
  • Product gekocht

10,0
Fijne wasmachine gekocht van Hisense, voldoet volledig aan onze verwachting. De was is goed schoon. Goede machine , zeker gezien prijs/kwaliteit verhouding