We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Enkele aanvullingen op de eerdere review: De beeldweergave op tablets is al geruime tijd opgelost. Het beeld wordt nu op volledig scherm weergeven en is goed scherp.
We hebben de camera op z'n buik in een lege ontbijtkoekdoos gelegd om vanaf een kast omlaag te kunnen kijken.
Omdat de camera gekoppeld is aan één WFi-netwerk, is het lastig om het apparaat ergens anders te gebruiken. Op vakantie in een hotel wordt waarschijnlijk al lastig, maar ook op een logeeradres zou je de camera opnieuw moeten koppelen aan een ander draadloos netwerk. Hiermee moet je eigenlijk de camera resetten, waarmee diverse instellingen verloren gaan. Daarbij moet je ook de app nog werkend zien te krijgen bij de oppas. Om deze reden hebben we er een normale babyfoon bij genomen en gebruiken we deze voor het overzicht of de opnames, zodat we weten wanneer ons kindje wakker werd (hij gaat namelijk rustig een half uur stilletjes zitten spelen i.p.v. roepen).
Dan nog een groot minpunt: De camera is van Chinese makelij en de app draait bij het eveneens Chinese Tuya. Sinds een week of twee vraagt de app om de camera van een nieuwe firmware te voorzien. Een van de zogenoemde bugfixes is: "Weekly reboots will now occur at 10am local time." De update is te negeren, maar de vraag om te updaten komt bij het opstarten van de app in beeld.
Met het herstarten van de camera draait het apparaat rond, wat hoorbaar is, en gaat enige tijd een felblauw ledje knipperen. Als onze kleine dat ziet dan is hij klaarwakker.