We hebben voor dit product nog geen reviews
Ik heb deze Makita al zo lang, dat ik niet eens meer weet wanneer ik hem gekocht heb. Volgens mij heb ik hem al meer dan tien jaar en ik heb er alleen maar plezier en nog nooit problemen mee gehad. Als de schroefkop begint te slippen, betekent het bij mij vaak dat ik iets onmogelijks van de Makita vraag. De twee accu's zijn nog steeds na al die jaren in prima staat en laden lekker snel op, en net als Albert vind ik het echt een goed in de hand liggend apparaat. Sinds ik 'm heb, heb ik nauwelijks nog een schroevendraaier aangeraakt.
Na krap 7 jaar een update: Beide accus kapot en schroefmachine kapot. eerste accu begaf het 2 jaar geleden. De schroefkop begon een jaar te slippen. Open gemaakt. De tandwielen waren nog zonder slijtage maar de behuizing van plastic!!! had zijn beste tijd gehad. Provisorisch gemaakt en daarna bleef de kop regelmatig slippen. Nu 2e accu begeven, heb ik de machine bij het plaatselijke milieustation ingeleverd. Het was een fijne machine maar op kwaliteitsvlak toch een enorme tegenvaller!!!