Erg fijne crosstrainer. Het is even wennen aan de beweging maar na een paar keer trainen kan je er al een goede poos op staan. Veel minder blessuregevoelig dan hardlopen o.i.d. en lekker veel variatie in weerstand. Voelt verder ook degelijk genoeg aan.
Af en toe wat kraakgeluiden, deels opgelost door de schroeven bij de poten juist iets minder vast te zetten. Daarnaast zelf andere ringen gezet waar de voetsteunen op het vliegwiel zitten,
Met de meegeleverde spullen zat er aan de ene kant minimale speling waardoor je op hoger tempo aardig wat lawaai kreeg van de voetsteun die heen en weer knalt. Aan de andere kant zat het weer te strak waardoor het aanliep. Was dus wel snel opgelost en verder goede prijs-kwaliteit.
De hartslagmeters in de handvaten werken bij mij alleen voor meter. Droge of vochtige handen maakt geen verschil, knijpen of los vasthouden ook niet. Duurt erg lang voor hij een hartslag aangeeft en deze klopt niet en blijft ook oplopen. Raar maar ik wil toch een band voor de hartslag zodat ik niet heel de tijd die grepen vast hoef te houden.
Heb de software nog niet echt getest, ziet er wel leuk uit maar is ook prijzig.
Pluspunten
- variatie in weerstand
- comfort
Minpunten
- hartslagmeter werkt niet
- voetsteun niet in hoogte verstelbaar