Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe Oral B Genius X 20000N Luxury Rosegold elektrische tandenborstel.
Deze tandenborstel heeft een luxe uitstraling, ziet echt professionele uit. Ik gebruik deze apparaat voor 2 weeken maar het verschill is dudelijk
na het eerste gebruik. Mijn tanden voelen schoon en glad net alsof zij zijn gepolijst door de tandarts. Deze is echt een aanrader. Schone, wittere
tanden zonder de tandarts te bezoeken.
Deze tandenborstel heeft 6 verschillende poetsstanden. Ik ben fan van de sensitive modus, want Ik heb gevoelige tanden. Deze modus poetst zeer aangenaam, ik heb nooit meer last van bloedend tandvlees.
Oral B applicatie is een goede toevoeging. Via Bluetooth verbinding kan je de tandenborstel met je smartphone verbinden. Deze app helpt zeker om mijn gebit goed te zorgen. Makkelijk mee te nemen op een reis en op te laden in het reisetui.
Ik heb dit product gratis mogen testen en het was een groot succes, ik ben heel bij mee.
Dit een echte aanrader, voldoet aan de verwachtingen. Het einige nadeel is dat het best wel een duur apparat is.
Pluspunten
- Batterij gaat lang mee
- Poetsdruksensor
- Led licht