Na een lange tijd een gewone elektrische tandenborstel van Oral-B te gebruiken kreeg ik de kans om de Oral-B Genius X 20100S uit te proberen. Ik gebruik hem nu al ongeveer een drietal weken en ik ben zeer blij met de resultaten.
Bij het openmaken van de verpakking wordt je eigenlijk al overweldigd. Je krijgt een speciale reiskoffer waar je je tandenborstel netjes kan in opbergen wanneer je op reis gaat en je tandenborstel gaat met de ingebouwde batterij van de opbergdoos 2 weken mee zonder dat je deze moet opladen!
Bij het poetsen zelf heb je verschillende hulpmiddelen ter beschikking dankzij de Oral-B app die naadloos samenwerkt met de tandenborstel die zelf ook vele handigheden zonder de app biedt. Je hoeft dus zeker helemaal geen smartphone te gebruiken om veel van de slimme features te gebruiken!
De tandenbostel heeft 6 verschillende poetsstanden: Dagelijks schoon, Wittere tanden, Pro Clean, Gevoelig, Massage en Tongreiniging die je via de app of met de tandenborstel zelf kan instellen. Ikzelf ben een fan van de Pro Clean stand, hier gaat de borstel hard draaien zodat je gebit op de efficiëntste manier snel schoon wordt. Op het einde van de poetsbeurt verwissel ik de stand altijd naar tongreiniging zodat ik zowel ’s morgens als ‘s avonds een frisse adem heb.
Natuurlijk heeft deze tandenborstel ook veel andere snufjes zoals een druksensor die je aangeeft wanneer je te veel druk op je tandenborstel zet en Gum Guard-technologie die je toont op welke plek je poetst en je waarschuwt als je te lang of kort op een bepaalde plek poetst, en nog veel meer…
Ik ben zeer blij dat ik deze tandenborstel gratis heb gekregen, zodat ik kennis mocht maken met deze unieke poetservaring. De tandenborstel zit boordevol snufjes en hulpmiddelen om keer op keer een poetsbeurt van maximale kwaliteit te hebben! Ik zou deze tandenborstel dus zeker aan iedereen aanraden!
Pluspunten
- Veel functionaliteit
- Goede app
- Rijskoffer