We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Bedankt voor deze review. Wij zijn per e-mail bereikbaar, het email-adres wordt vermeld als u het telefoonnummer kiest dat in het klepje van de watertank vermeld staat. Hierop wordt in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen gereageerd. Fijn dat u dit toestel zo positief beoordeelt! Om de situatie te voorkomen die u schetst geven we u desgewenst graag tips en aandachtspunten door.
Pluspunten
Minpunten
Beste DeePee, dank voor je review. Jammer dat het melk opschuimen niet goed lijkt te gaan. Misschien dat het beter gaat met een ander soort melk. Het doorprikken van het gaatje in het bovenste pijpje geeft ook in de meeste gevallen een beter resultaat. Neem gerust opnieuw contact met onze aftersales service afdeling op als je meer informatie nodig hebt. Vriendelijke groeten, Brenda, Melitta Team
Inmiddels een nieuwe plaat ontvangen.
De nieuwe kan helaas ook niet tegen de melkdruppels.
Beste Bert,
Dank voor de positieve review.
Er kunnen op de afdekplaat inderdaad krassen en kringen komen door gebruik van de koffiekopjes. Dit is helaas niet te voorkomen.
U kunt desgewenst een nieuwe afdekplaat (druprooster) bestellen.
Heeft u hier verdere vragen over, neemt u dan via mail met ons contact op.
Met vriendelijke groeten,
Brenda Broekmaat
info@melitta.nl
telefoon 0183- 642 642
Hoi ben je nog steeds tevreden? Hoe is het geluid tijdens het malen?
Verder geen onderhoud?
Alvast bedankt.