Ik heb het product op 29 mei aangeschaft. En wat een beest van een apparaat voor dat geld!! Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat het melkschuim echt schuim zou zijn. Heb meerdere apparaten in bezit gehad en bij allemaal was het schuim niks!
Dus eerlijk is eerlijk, gezien de prijs en de aantal functies had ik er geen hoge pet van maar de bonenkoffie over het algemeen l, is gewoonweg een pluspunt. En voor dit geld kon ik niet echt een miskoop doen. Dus al met al beetje als inspector gadget over het internet heen gestruind, en kwam uit op 2 apparaten. Ben naar de winkel gegaan met mijn 2 keuzes. De man vertelde mij, ga voor de krups die andere wordt vaak terug gebracht. En de krups zie ik nooit meer terug.
Dus 1 besteld want ze hadden hem daar niet. Eenmaal thuis, en begrijp mij goed, ik ben een klungel als het aankomt op dit soort apparaten. Maar wat een eenvoud, mijn eerste cappuccino, met gewone volle melk, het lepeltje bleef er gewoon opliggen! Wat een mooie dikke schuim! Het is even passen en meten welke maat voor welk kopje thuis.
Mijn advies, doe het eerst met een maatbekertje, ik deed dat dus niet.
Zijn nu een paar weekjes verder, maar wat een lekkere koffie. Ik geniet echt. Ook de temperatuur is goed! Nu gebruiken wij alleen mineraalwater. Maar het schoonmaken wat hij zelf doet is eenvoudig. Het bakje leeggooien en water bijvullen. Wat gewoon dik 2 liter is.
Al met al, twijfelt u? Haal dit ding, zijn er betere op de markt? Vast wel, maar voor dit geld, en deze functies, is dit gewoon een geweldig apparaat!! Ben er echt blij mee!