Machine ziet er fraai uit en levert zeer goede koffie! Het onderhoud vind ik vergeleken met mijn vorige machine nihil.
Het beschikt over een grote bonenopslag en de watertank is ook voldoende niet om de 2 kopjes bijvullen dus!
Ik heb deze machine gekocht omdat hij ook warme chocolade kon maken, dit werkt in principe prima het gebeurd echter in een apart kannetje aangesloten op het stoompijpje. Je kunt hier weinig aan instellen vwb sterkte het is echt wat je zelf toevoegt en het is toch wat meer werk dan een cappuccino of een espresso.
Edoch een mooi systeem en goede toevoeging en mogelijkheid tot het maken van een goede kop chocolade.
Ik had eigenlijk verwacht dat dit apparaat ook wel een paar koude dranken kon maken, dit blijkt echter niet zo, of ik heb het nog niet ontdekt!
Vwb de koffie kun je alles instellen sterkte, dikte van het schuim, temperatuur verhouding melk/koffie kortom je kunt het zo gek maken als je zelf wilt en met een druk op de knop maakt de machine jou gewenste specialiteit.
Super machine wel prijzig en toch ergens wel jammer dat het stukje ijskoffie maken niet voor dit specifieke model is weggelegd gezien de prijs naar mijn mening er stiekem wel een beetje naar is.
Absoluut geen spijt van de aankoop en tegenwoordig valt de koffie in het restaurant tegen want wat alle warme koffie betreft is dit echt een topper!
Pluspunten
- Warme chocolade
- Gebruiksgemak
- Water en bonen reservoir groot
- Uitstraling (smaak)
- smaak en bereiding met een druk op de knop