We hebben voor dit product nog geen reviews
Minpunten
Pluspunten
Minpunten
Heel toevallig schreef ik vandaag een review over dit product. 3 jaar intensief in gebruik. Toevallig enkele dagen terug 1e probleem dat door de fietsdrager leverancier (Jansen2wielers in Barneveld) gratis werd gerepareerd. Ik heb alleen maar zeer positieve ervaringen. Kan me dus totaal niet vinden in de review van t**@**e.nl
Pluspunten
Ik heb de drager deze zomer bij Dusseldorp gekocht, het enige afwijkende is het BMW type plaatje - maar made by Uebler - en het logo boven de kenteken plaathouder ( BMW ipv uebler)
Voor de rest een echte X21s.
Deze week ging het richtingaanwijzer lampje kapot, kan gebeuren.
Maar dat is een apart lampje; in de reguliere lampsetjes zit die niet. Even met Dusseldorp gebeld en gratis een lampje opgestuurd; super service van Dusseldorp !
Hallo Henrieke,
Dat lijkt mij ook wel aantrekkelijk. Is het type wat je hebt gekocht echt wel de Uebler X21S, want de EAN nummers zijn niet dezelfde.
Hoop van je te horen, Gr. Ruud
Beste Ruud, waar kan ik dat EAN nummer vinden.
Ik heb nog contact gehad met www.dusseldorpwebshop.nl alleen bij hun is dit nummer ook niet bekend. Ze verkopen er nog dagelijks dragers alleen onder de naam BMW E-bike Fietsdrager Model: 82722287886 dit omdat ze de drager niet mogen verkopen onder de naam Uebler.
Hi Ruud,
De fietsdrager heb ik ook voor EUR 375,- besteld bij Dusseldorp. Omdat ik ook mijn twijfels had of het hier om de echte originele Uebler X21S fietsdrager gaat heb ik contact gehad met Dusseldorp en een fijn gesprek gehad. Het is een echte Uebler X21S fietsdrager speciaal vervaardigd voor BMW. Daarom ook alleen voor die prijs verkrijgbaar bij Dusseldorp. Twijfel je nog neem gerust contact op Dusseldorp. Zij leggen je het graag uit.