Product getest met mijn krullen; föhnen met diffuser, en getest met 'gewoon' droog föhnen zonder opzetstuk.
- De diffuser is echt een groot ding! Veel groter dan mijn eigen diffuser. Ideaal dus om de krullen in model te föhnen! De temperatuur indeling is voor mij prima, met krullen drogen gebruik ik meestal de middelste warmte, en ook de middelste blaaskracht zodat mijn haar zo min mogelijk gaat pluizen. Mijn haar werd sneller droog dan met mijn eigen föhn met kleiner diffuser, dus een grotere diffuser is heel fijn!
- Even geen krullen dag, maar gewoon snel droog föhnen zonder opzetstuk; ook dit ging behoorlijk goed. Hitte op het middelste niveau, blaaskracht even op het hoogste niveau en mijn haar is binnen no time droog, met redelijk weinig pluis! De blaasmond heb ik niet gebruikt hierbij, maar dit is waarschijnlijk omdat ik dit niet gewend ben.
Voor mij is dit een ideale föhn met goede functies en opzetstukken! Het enige waar ikzelf aan moest wennen was dat de knopjes aan de zijkant van het handvat zaten i.p.v. aan de voorkant.
Pluspunten
- Grote diffuser
- Fijne temperatuur en blaaskracht
Minpunten
- Knopjes aan de zijkant het handvat