Liebherr SRd 5220 Plus - Reviews

Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr SRd 5220 Plus op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

9,5

r*******@g******** 06-11-2024
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Geschreven voor: Liebherr SRd 5220 Plus

Nadat onze vorige Liebherr koelkast het na 21 jaar heeft begeven, en trouwens nog steeds zuinig was in stroomverbruik, was onze keus niet moeilijk, en en snel gemaakt. Er moest er weer een koelkast van Liebherr voor terugkomen. Ons oog viel al snel op dit model vanwege de ruime inhoud, het lage stroomverbruik (niet onbelangrijk tegenwoordig), het lage aantal decibels, je hoort hem bijna niet, en heeft een mooi strak design.

Voorts is deze koelkast uitgerust met alle benodigde snufjes die horen bij een goede koelkast. Het is wel even uitdokteren hoe alles ingesteld moet worden, maar alles werkt zoals het moet, en naar behoren. Ik had het liefst een 10 gegeven, maar kan natuurlijk nog niets over de levensduur zeggen omdat hij gisteren pas geïnstalleerd is. Verder een top-apparaat

t********@c******** 05-04-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Koelkast naar wens

Geschreven voor: Liebherr SRd 5220 Plus

10,0
Deze koelkast biedt veel opbergruimte en heeft een fijne indeling. Tevens is hij uitstekend te combineren met de vrieskast FNd 522i-22. Beide hebben een zeer goed energielabel.

Pluspunten

• veel ruimte
  • goede indeling

Uitstekend
Uitstekend