We hebben voor dit product nog geen reviews
Beste heer / mevrouw,
Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met het fornuis en onze service zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de apparatuur en onze service zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan je contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen sturen naar webcare@atagbenelux.com? Dan kijken we graag met je mee.
Beste Frans,
Wat fijn dat je zo blij bent met het fornuis en onze garantievoorwaarde. Bedankt voor de mooie feedback.
Wij wensen jou veel kook- en bakplezier toe.
Beste heer / mevrouw,
Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het design, de gebruiksvriendelijkheid en onze garantievoorwaarde. Bedankt voor de mooie review.
Wij wensen jou veel plezier met de aankoop.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Wow, een 10 🤩. Wat fijn om te lezen dat jouw nieuwe fornuis zo goed bevalt!
Het is snel op temperatuur en gemakkelijk schoon te maken.
We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel kook- en bakplezier toe.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wow, een 10! Wat een prachtig compliment.
Het doet ons goed te lezen dat je zo tevreden bent met het vermogen van het kookgedeelte en de snelheid van het opwarmen van de oven.
We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je nog vele jaren kook- en bakplezier toe!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk dat jij opnieuw gekozen hebt voor ETNA! Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met het snelle koken van het nieuwe fornuis. De ventilator is nodig om te voorkomen dat de kookplaat te warm wordt.
Wij wensen jou heel veel kookplezier!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor de review. Ontzettend vervelend om te lezen dat het fornuis al twee keer een defect heeft vertoont. Wij streven ernaar dat onze klanten veel en natuurlijk ook lang plezier mogen beleven van onze apparatuur. Wij betreuren het dat dit bij jou anders is gelopen. Wij gaan ervan uit dat je reeds contact hebt opnemen met onze serviceafdeling betreft het laatste defect en de monteur het naar tevredenheid zal oplossen. Dat je verder erg tevreden bent met het fornuis doet ons goed.
Beste heer / mevrouw,
Wat vervelend dat je geen fijne ervaring met ons product hebt gehad!
Helaas kan dit fornuis inderdaad niet worden aangesloten op een 2 fase aansluiting. Het heeft echt 3 fase nodig. Een monteur zal hier ook helaas niets aan kunnen veranderen.
De serie FIV560 is wel geschikt voor een 2 fase aansluiting. Heb je hier al contact over opgenomen met je verkooppunt?
Indien we nog iets voor je kunnen betekenen horen wij dat natuurlijk graag. Je mag dan een e-mail sturen naar webcare@atagbenelux.com. We ontvangen hierbij graag een kopie van deze review en je adres- en contactgegevens.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Een trouwe ETNA klant, dat zien wij natuurlijk graag! Het doet ons goed dat jij altijd met veel plezier gekookt hebt op jouw fornuis. De overstap van gas naar inductie is natuurlijk wel even wennen. Fijn dat ook het nieuwe inductiefornuis zo goed bevalt!
Wij willen jou bedanken voor het schrijven van deze positieve review en wensen jou heel veel kookplezier!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Jammer dat het fornuis zo snel defect geraakt is.
Fijn om te lezen dat dit zo snel en goed opgelost is.
Wij wensen jou heel veel kookplezier!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wow, een prachtige 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Hier worden wij natuurlijk blij van.
Fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak, mooie design en de goede werking van het fornuis.
Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt, bij jouw overstap van gas naar inductie koken en we dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je veel kookplezier toe.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat jullie bij de overgang van gas naar inductie hebben gekozen voor Etna.
We wensen jullie nog vele jaren kookplezier!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer/mevrouw,
Fijn om te lezen dat je zo blij bent met het fornuis. Dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen, een blije klant. Bedankt voor de enthousiaste feedback met mooie reviewscore.
Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat het koken op dit inductiefornuis zo goed bevalt.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!
Beste heer / mevrouw,
Een 10😊 Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak en werking van het fornuis.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Minpunten
Beste Edward,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met deze keuze. Dat is waar wij het allemaal voor doen.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk dat u ons een update geeft over uw ervaringen.
Wij zijn natuurlijk blij als u tevreden bent met uw aankoop, toch gaat het uiteindelijk om het gebruik. Leuk om te lezen dat ook het gebruik van het fornuis zo goed bevalt!
Wij wensen u nog heel veel kookplezier!
Beste heer / mevrouw,
Hartelijk bedankt voor deze mooie woorden.
Dit is waar wij het voor doen, tevreden klanten.
Het is natuurlijk balen wanneer het fornuis defect raakt, zeker na zo'n korte tijd gebruik.
Ontzettend fijn dat jij zo goed geholpen bent door de serviceafdeling.
Ik geeft dit mooie compliment door aan mijn collega's van de serviceafdeling!
Wij wensen jou weer heel veel kookplezier!
Beste Corrie,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt, bij jouw overstap van gas naar inductie koken en wij dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je veel kookplezier toe.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer/mevrouw,
Wat leuk om te lezen dat je ook nu weer hebt gekozen voor een fornuis van ETNA. Fijn dat het inductiefornuis zo goed bevalt. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie review met maximale score!
Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.
Pluspunten
Minpunten
Beste Gijs,
Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Wat heb je een lange tijd van je oude fornuis kunnen genieten😊
Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en we dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
Met vriendelijke groet.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent over het inductiefornuis. Jouw feedback waarderen wij, zodat we onze apparaten kunnen blijven verbeteren.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer /mevrouw,
Wat leuk dat je een review voor ons hebt achtergelaten. Het doet ons goed om te lezen dat je opnieuw voor ETNA gekozen hebt bij jou overstap van gas naar inductie koken.
We wensen je nog vele jaren kook- en bakplezier toe.