Het apparaat ziet er robuust uit, staat stevig/stabiel en is snel op temperatuur.
Ik heb diverse producten op gebakken zoals hamburgers, karbonades, biefstuk, frikandellen, verse worst, uien, paprika, tomaten en champignons en ik moet eerlijk zeggen dat het eindresultaat van dit apparaat mijn verwachting overtreft en de gebakken producten komen erg mooi en egaal gebruind en goed bereid van het apparaat af.
De Princess Raclette is een prettig apparaat en heeft eigenlijk geen boter of olijf- sla olie nodig door een anti aanbaklaag, hierdoor ook gezonder en ook makkelijk te reinigen.
Het apparaat is geschikt voor een groot aantal personen waardoor je niet met 2 apparaten hoeft te werken en deze perfect aansluit op de behoefte van de gebruikers.
Het leuke is voor kinderen dat ze hun eigen eten kunnen bereiden, gezonde voeding maar ook opvoedkundig en ook een warme en gezellige sfeer met elkaar eten delen en het samen doen van bakken van de maaltijd.
Dit apparaat zou in elk huishouden zijn eigen plek moeten hebben, gewoon om makkelijk te gebruiken voor stukje vlees of groenten voor kleine en grote gezelschappen en ook omdat het ook leuk en gezellig is om met eten bezig te zijn en met elkaar.
Kortom de Princess Raclette is een aanrader voor mensen die van lekker eten houden, gezellig voedsel bereiden en genieten van het lekkere eten en elkaar. Ik/wij beveel/bevelen dit product zeker aan!
+ Zit er robuust en duurzaam uit
+ Gebruiksvriendelijk
+ Snel op de juiste temperatuur
+ Mooie vormgeving product
+ Het bakoppervlak is prettig groot
+ veelzijdig
+ Makkelijk te reinigen
+ Goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
- Zit er robuust en duurzaam uit
- Gebruiksvriendelijk
- Snel op de juiste temperatuur
- Het bakoppervlak is prettig groot
- Makkelijk te reinigen