Ik heb deze speaker nu sinds enkele weken in gebruik en wat heeft deze speaker een mooi geluid, vooral de 360 graden geluid maakt het dat je in elke hoek van de kamer dezelfde beleving hebt en het geluid is zoals ik gewend ben van Bose, erg goed.
Zowel op laag als op hoog volume blijft de muziek zuiver (enkel op maximaal volume soms wat minder). Het enige wat je níet moet proberen is om hem op maximaal volume nog met je stem te bedienen want dat is een onbegonnen schreeuwpartij.
De installatie verder wijst zichzelf, heel simpel te installeren. Het product wijst eigenlijk zichzelf en laat zich makkelijk bedienen, ook met de (in mijn geval) hulp van Google Assistant is een playlist op een streamingsdienst aanzetten een appeltje eitje.
De Google Assistant is een leuke toevoeging / gadget waarmee je veel in huis kunt regelen en zorgt er voor dat dit apparaat meer is dan alleen een speaker maar ook een hulpje met allerlei dingen in en eventueel om huis, zoals de thermostaat of bijvoorbeeld slimme verlichting. Iets waar ik geen apart apparaat voor zou kopen maar nu, geïntegreerd, wel érg handig.
De batterijduur op zijn 'thuishonk' is natuurlijk oneindig, wanneer hij echter niet op zijn thuishonk staat slurpt de google assistent toch best wat stroom op, bijvoorbeeld 's nachts is hij continu op stand-by terwijl wij liggen te snurken.
Het enige nadeel wat ik heb gevonden is dat hij soms (wanneer hij ook via de telefoon verbonden is?) opeens naar (bijna?) maximaal volume schakelt, ik heb nog niet kunnen achterhalen hoe dit op te lossen of wanneer dit precies gebeurd! Maar dat is puur software en is op te lossen
Pluspunten
- geluid
- google assistent
- vormgeving