Sony HT-AX7 - Reviews

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

Ferry M. 10-10-2024
  • Product getest

Prima en chique set voor mobiele surround. Maar de prijs...

6,0
De Sony HT-AX7 speakerset heeft een aantrekkelijk design dat in elke ruimte goed tot zijn recht komt. De compacte maat maakt het eenvoudig om ze overal te plaatsen, en de installatie op mijn telefoon en TV verliep zonder problemen.
Helaas is de geluidskwaliteit teleurstellend; de bas klinkt niet echt vol. Gezien de prijs verwacht je een premium product met dito prestaties en hoewel de set zich onderscheidt door de draadloze surround-ervaring, zijn er betere alternatieven die een rijkere audio-ervaring bieden. Bovendien wordt er wel een kabeltje meegeleverd, maar ontbreekt een (USB) oplader, wat het gebruiksgemak vermindert.

Gezien de prijs voelt het product te duur aan, vooral als je kijkt naar de tegenvallende geluidskwaliteit. Al met al is het design van de Sony HT-AX7 geweldig, maar de prestaties kunnen echt niet tippen aan de hoge verwachtingen die bij deze prijs horen.

Pluspunten

• gemakkelijk verplaatsbaar
  • ziet er goed uit

Minpunten

• de prijs
  • matige geluidskwaliteit

Onvoldoende

Jeroen778 08-10-2024
  • Product getest

Leuke speaker maar te duur

6,0
De Sony HT-AX7 is een draadloos home systeem dat zich richt op het bieden van een meeslepende audio-ervaring. De HT-AX7 biedt een indrukwekkende surround sound-ervaring, wat het ideaal maakt voor films, muziek en gaming.
Het systeem kan draadloos worden verbonden met achterluidsprekers, waardoor kabels overbodig zijn en je de luidsprekers flexibel kunt plaatsen.
Met verschillende geluidsmodi kun je de audio afstemmen op het soort content dat je bekijkt, zoals films en muziek.

Het slanke en compacte ontwerp past goed in verschillende woonruimtes en neemt niet veel ruimte in beslag. De speaker valt niet echt op in het interieur. Daarnaast is de installatie eenvoudig met behulp van de app.

Minpunten
Bassprestaties: De bas is niet heel krachtig en dit valt vooral op bij actiefilms en muziek.
In vergelijking met duurdere modellen mist de HT-AX7 misschien enkele geavanceerde functies, zoals uitgebreide geluidsinstellingen of ondersteuning voor hoge resolutie audio.

Pluspunten

• Handig in gebruik

Minpunten

• Geluid
  • Bas

Onvoldoende

Mandy K 03-10-2024

Top product

Geschreven voor: Sony HT-AX7

Ik heb het product een aantal weken mogen testen en ben er erg tevreden mee! De installatie ging gemakkelijk, waardoor we snel konden genieten van alle mogelijkheden die deze soundbar te bieden heeft. Het geluid is van goede kwaliteit, en kan aangepast worden met de app, zodat je bijvoorbeeld bij het kijken van een film een zo goed mogelijke geluidservaring hebt. Ook de app is fijn in gebruik en is makkelijk te bedienen. Als ik een nadeel moet noemen dan zou ik zeggen dat het materiaal waarmee de speakers zijn bekleed niet het meest handig is, de stof kan snel vies worden, van vette vingers bijvoorbeeld. Maar al met al; een top product!

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Gebruiksgemak

Minpunten

• Stoffen bekleding