Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
De inbouw koel/vriescombinatie ziet er zeer mooi uit en heeft een mooie indeling.
De bediening via tiptoetsen is zeer duidelijk en dus geschikt voor iedereen.
Uiteraard voor Liebherr gekozen omdat het toch een top merk is.
Mooie inbouw koel/vrieskast. Energiezuinigheid sprak mij aan. Tevens het lage geluidsniveau en niet te vergeten de no functie.
Heel blij met dit geheel.
Deze koel vries combinatie is momenteel zuinig in gebruik (20 tot 25 watt met een resolutie met 1 minuut. Dit is de versie met een deur op deur. De versie met een sleepdeur is minder zuinig volgens de boeken. Hij is stil.
Heb deze Vries/koel combinatie bewust gekocht van het merk liebherr
Omdat het een degelijk en betrouwbare kombi is
En het bedrijf Liebherr geen onbekende is betrouwbaar verschillende vrienden en familie leden hebben iets van het merk in huis
Vandaar onze keuze ook aan te schaffen
We hebben de koelvriescombinatie nog maar enkele dagen in huis en het lijkt na onze vorige (Neff) een goede keuze. Naast het uiterlijk en de prima gebruiksmogelijkheden was onze voornaamste reden om voor dit merk en type te kiezen de garantietermijn van maar liefst acht jaar. Met onze vorige hebben we 16 jaar gedaan en we hopen maar verwachten ook vooral dat deze combinatie minimaal even lang goed zijn werk blijft doen. Acht jaar garantie geven duidt op een kwaliteit die helaas tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is!
een zeer stille inbouw koelvries combinatie ruime keuze om de plateaus/deurbakken te verwisselen, mooi afleesbaar display met de ingestelde temperaturen. Verlichting licht langzaam op wanneer deur geopend wordt en led, dus zuinig verbruik.
deze koel-vries inbouw combi past in onze keuken en was snel leverbaar, hij ziet er mooi uit met de digitale temperatuur display. de grote groentelade is erg praktisch.
Ik heb deze koel-vriescombinatie (inbouw) gekocht omdat mijn vorige de hele dag stond te brommen. Het is een verademing om te merken dat het dus ook anders kan, ik hoor namelijk NIKS. En natuurlijk koelt en vriest hij fantastisch, wat je van Lierbherr kunt verwachten.
Prima apparaat en een uitstekende service van AVA Electro, Kanaalstraat 22, 4388 BM Oost-Souburg. We zijn op een prettige manier geholpen en ook de komplimenten voor de installateur
Het apparaat ziet er mooi en degelijk uit en is heel stil. (Toen de machine net aan stond schrokken we even van het geluid maar als alle prodcten eenmaal gekoeld zijn wordt het geluid een stuk beter)
Het is nu nog te kort om al iets te vertellen over het verbruik omdat ik het apparaat nog maar tien dagen hebt.
We zouden wel een plank oid (we kijken nu ook naar een leverancier die nl koelkast indelers verkoopt) om toch de indeling te verbeteren
Erg mooi apparaat dat zorgvuldig door de dealer is geïnstalleerd. Het geringe energieverbruik spreekt ons erg aan en door het apparaat te registreren krijg je 8 jaar garantie.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?