We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat onderdeel is afgebroken. Graag kijken we wat we voor jou kunnen betekenen en of we misschien een alternatief onderdeel hebben voor de deursluiting. Graag ontvangen we jou NAW-gegevens plus een kopie van deze review, deze gegevens kun je toesturen naar webcare@atagbenelux.com
Marijke
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam om een review te schrijven.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak, de snelheid van het verwarmen en natuurlijk de verdeling van de warmte. Hiermee kan jij vast en zeker de lekkerste gerechten bereiden!
Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.
Ellen
Pluspunten
Minpunten
Beste Mick,
Bedankt voor het schrijven van de review. Goed om te lezen dat de Combi magnetron naar behoren werkt. Graag komen wij met jou in contact om je feedback betreffende de reiniging van de achterwand te bespreken. Hiervoor ontvangen wij je NAW gegevens en een kopie van deze review per email. Deze kun je toesturen naar webcare@atagbenelux.com.
Kim
Pluspunten
Minpunten
Beste Jacobus,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de werking van de combimagnetron.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Beste heer / mevrouw,
Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft voor vervanging van de defecte magnetron.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
Minpunten
Beste Jan,
Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de installatie makkelijk is verlopen en de bediening eenvoudig en overzichtelijk is
Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop!
Kim Webcareteam ETNA
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor deze mooie beoordeling en dit topcijfer. Leuk om te lezen dat u opnieuw voor ETNA heeft gekozen en u tevreden bent met de kwaliteit van de combimagnetron.
Wij wensen u veel bakplezier toe.
Marijke Webcareteam ETNA
Pluspunten
Beste heer/mevrouw,
Fijn om te lezen dat je zo blij bent met de CM125HRVS. Dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen, een tevreden en blije consument. Bedankt voor deze mooie review.
Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.
Met vriendelijke groet, Femke
Beste heer/mevrouw,
Wat een geweldige reviewscore. Daar zijn we erg blij mee. Fijn dat u deze combimagnetron iedereen aanbeveelt. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Chantal Webcareteam ETNA
Pluspunten
Beste Lieven,
Hartelijk dank voor het delen van uw mening. Een heerlijke appelcake in uw nieuwe combi magnetron. Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop. Tip, Als er net iets onder de wieltjes zit, zelfs een kruimel kan het iets minder soepel gaan. Mocht het erger worden? Dan vernemen wij dit natuurlijk graag in een mail naar webcare@atagbenelux.com. Vermeld u hierbij het modelnummer en uw bevindingen van de combimagnetron samen met uw adres- en contactgegevens.
We wensen u veel bak- en kookplezier toe!
Niki Webcareteam ETNA
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling maar wat spijtig dat de informatie betreffende het rekje en pizza of stokbrood afbakken onduidelijk is.
Indien gewenst mag u uiteraard ook hierover contact met ons opnemen via 088-8821803 bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 20.00 uur of via onze website https://support.etna.nl/support/tickets/new uw vraag indienen.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw mooie en enthousiaste beoordeling! Hier zijn we natuurlijk erg blij mee en vinden het fijn om te lezen dat deze combi magnetron van ETNA zo goed bevalt!
Pluspunten
Minpunten
Hallo,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.
Het is fijn om te lezen dat de magnetron goed bevalt.
Veel plezier van je aankoop.
Groet Heidi
Beste Acep,
Dank je wel voor deze review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de combimagnetron.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop.
Groet,
Pluspunten
Minpunten
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat in de basis de oven goed bevalt!
Wat betreft de ontdooifunctie is het mogelijk dat het gerecht te groot is geweest voor het aantal wattage en tijd wat is gebruikt voor de ontdooifunctie. Als voorbeeld: Een groot stuk vlees is hiervoor minder geschikt omdat de buitenkant al gaar wordt terwijl de binnenkant nog bevroren is. Tevens adviseren wij om gerechten tussendoor om te keren of om te scheppen en voor de toekomst het wattage en tijd aan te passen op het gerecht.
Webcareteam ETNA.
Pluspunten
Beste Ilke,
Bedankt voor deze enthousiaste review met mooie review score. Leuk om te lezen dat je na een vlotte installatie zo blij bent met de gebruiksvriendelijkheid van de combi en je deze ook aanraadt.
Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.
Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA
Pluspunten
Beste Rob,
Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. Dit is waar we het voor doen, producten ontwikkelen voor consumenten waar men blij van wordt. Wij wensen je veel kook en bak plezier toe.
Alice Webcareteam ETNA
Pluspunten
Beste Toon,
Bedankt voor je review. Wij vinden het fijn om te lezen dat de combi magnetron, de CM125HRVS van ETNA, aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier gewenst met je aankoop.
Alice Webcareteam ETNA
Pluspunten
Minpunten
Beste Qvooru,
Bedankt voor het nemen van de moeite om deze review te plaatsen.
Goed te lezen dat deze combimagnetron naar wens is.
Veel plezier van deze aankoop.
Groet Ursula van Webcareteam ETNA