We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Een 10😊 Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat de combimagnetron een blinkvanger is in jouw keuken!
We wensen je veel bakplezier toe.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer /mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Vervelend om te lezen dat de storing aan jouw combimagnetron niet is opgelost.
Wij betreuren deze situatie en wensen je veel plezier met de nieuwe oven.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk om te lezen dat je in jouw nieuwe keuken hebt gekozen voor toestellen van ETNA.
Nog veel leuker vinden wij het natuurlijk dat je zo tevreden bent met jouw nieuwe apparatuur!
Goed om te lezen dat je de aanmelding voor extra garantie al gedaan hebt via de website,
We hopen natuurlijk dat je deze nooit nodig gaat hebben, maar het is een fijn idee om deze extra zekerheid te hebben.
We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van de nieuwe keuken en apparatuur!
Suzan
Pluspunten
Minpunten
Beste Peter,
Wat mooi dat u en uw ouders al zo lang trouwen ETNA klanten zijn, dat doet ons goed! Erg leuk om te lezen dat u al veel van onze apparatuur heeft gehad door al die jaren heen. 🙂
Fijn om te lezen dat ook de nieuwe combimagnetron goed bevalt. Fijn dat jij ons een tip geeft naar aanleiding van jouw ervaring, wij nemen dit mee in de ontwikkeling van onze producten.
Wij wensen u heel veel bakplezier en gaan ervan uit dat er nog vele appeltaarten en andere heerlijke gerechten zullen volgen!
Ellen
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wow, een 10! Wat leuk om te lezen dat jouw nieuwe combimagnetron zo ruim is dat je er zelfs 5 pizza's tegelijkertijd in kan afbakken! Daarnaast is het toestel gelukkig ook gemakkelijk te bedienen.
Tip! Het rooster mag op de magnetronstand gebruikt worden, maar de bakplaat is hier niet geschikt voor. Er kan dan vonkvorming ontstaan. We adviseren de bakplaat dus wel te verwijderen wanneer je de magnetronfunctie gaat gebruiken.
We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel lekkere baksels toe!
Suzan