Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Siemens CM776G1B1 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

7,0

7******@g****** 15-10-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Redelijk apparaat, maar verbeteringen mogelijk

Geschreven voor: Siemens CM776G1B1

7,0
De oven functioneert redelijk, maar is op verschillende punten voor verbetering vatbaar.
- De oven is in 1 jaar 5 keer uitgevallen. 4x reageerde hij nergens meer op en 1x duurde het ca 20 seconden bij elke toets op het menu voordat het apparaat regeerde. In de meterkast de stroom moeten uitzetten en herstarten.
- De bovenkant van de oven is erg lastig schoon te maken als er er voedsel heeft gespat. Het was handig geweest als Siemens een spatschermpje had ingebouwd.
- De toetsen onder het display zijn niet verlicht. We moeten 's avonds steeds een lamp aanzetten om de oven te kunnen bedienen.
- De blazer om de oven na te koelen blaast erg hard en recht vooruit. Op 4 meter zit je nog in de kou. Niet handig dus. Ze hadden de straal omlaag of omhoog moeten richten.
- Een magnetron die tot 900 watt kan en waarvan dan wordt geadviseerd om hem op 600 watt te gebruiken? Vreemd. Standaard staat hij op 600 watt.
- We hebben ons al verschillende keren gestoten aan het handvat van de oven als we iets uit de koelkast pakken. Het is een mooi ontwerp, maar niet handig.

Verder een prima apparaat.

Voldoende
Onvoldoende