We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Beste Marinos,
Leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA! Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over de vaatwasser. Het lage geluidsniveau en goede was- en droogresultaat bevallen jou gelukkig goed.
Wij willen jou bedanken voor het schrijven van deze leuke review en wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!
Ellen
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met de vaatwasser. Het lage geluidsniveau en vele programma's bevallen jou gelukkig goed.
Wij wensen jou nog heel veel plezier van de vaatwasser!
Ellen
Pluspunten
Minpunten
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor de feedback. Erg vervelend dat de vaatwasser een defect vertoonde en er op dat moment geen onderdelen voorradig waren. Fijn om te lezen dat de verleende service uiteindelijk helemaal naar wens is verlopen en ook de nieuwe vaatwasser zo goed bevalt.
Wij wensen jullie nog vele jaren van plezier toe met de vaatwasser.
Beste heer/mevrouw,
Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze uitgebreide review te plaatsen. Leuk om te lezen dat je mede door onze garantievoorwaarden hebt gekozen voor een vaatwasser van ETNA. Fijn dat de makkelijke bediening en de indicatie-leds zo naar wens zijn. Jouw feedback betreft de indeling en deur nemen wij mee in de verder product ontwikkeling.
Wij wensen jouw moeder veel plezier met de aankoop.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je opnieuw gekozen hebt voor ETNA bij de aankoop voor jouw vaatwasser en je tevreden bent met deze keuze.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.
Marijke
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je blij bent met de indeling en het gebruik van de kookplaat.
We wensen je nog veel kookplaat!
Kim
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Annemarie,
Hartelijk dank voor het schrijven van deze positieve beoordeling en de mooie score. Wat leuk om te lezen dat de nieuwe vaatwasser van ETNA zo goed bevalt. De indeling en het gebruiksgemak zijn pluspunten voor jou.
We wensen je vele jaren plezier toe van je aankoop!
Suzan
Pluspunten
Minpunten
Beste Jerry,
Bedankt voor de uitgebreide review. Vervelend om te lezen dat de positieve ervaring wat betreft wasresultaat, programma's, licht indicator en geluid zo overschaduwt wordt door de voor jullie niet gewenste indeling. Wij zullen jullie feedback meenemen in de verdere productontwikkeling.