We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Goedemorgen, de meetnorm van het aantal flessen van een wijnklimaatkast is in een bepaald bordeaux formaat. Deze norm is vastgelegd en het is daarom verplicht op deze wijze te meten. Bij compactere modellen is het altijd een uitdaging om een zo groot mogelijke capaciteit te creëren. Het kan daarom zijn dat het interieur van de wijnkast iets anders ingedeeld moet worden om bijvoorbeeld dikkere wijnflessen of champagne flessen op te slaan. Daarom zijn de houten uittrekbare plateaus ook uitneembaar zodat u een grotere ruimte kunt creëren voor de opslag van deze flessen.
Minpunten
Goedemorgen, vervelend dat u problemen heeft met verschillende wijnflessen. De meetnorm bij wijnklimaat- of wijnbewaarkasten is de bordeauxfles. Aan de hand van deze norm wordt ook het aantal wijnflessen dat opgeslagen kan worden bepaald. Het kan voorkomen dat door afwijkende maten van flessen, met name witte wijnflessen of champagneflessen er een minder aantal opgeslagen kan worden. Ook kan het voorkomen dat de indeling van het apparaat aangepast moet worden om de flessen op te slaan. Bij dikkere flessen kan het voorkomen dat een van de plateaus uitgenomen moet worden en dat de flessen wat meer gestapeld moeten worden op het onderliggende plateau.