We hebben voor dit product nog geen reviews
Minpunten
Pluspunten
Beste Paul,
Een 10😍 Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de grote en design van de koelkast.
We wensen je veel koel plezier toe.
Marijke
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Twan,
Leuk dat jij jouw ervaring deelt. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak, het mooie design en het lage geluidsniveau.
Pluspunten
Minpunten
Beste Peter,
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review!!
Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over deze mooie side-by-side koelkast!
Beste heer / mevrouw,
Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat je blij bent met het design van deze koelkast. Fijn ook dat je tevreden bent met de inhoud van deze stille koelkast!
Pluspunten
Minpunten
Dear Pedro,
Thank you for writing this review. Good to read that you are satisfied with the value for money. Nice also that you are happy with the use of this quiet refrigerator.
At www.etna.nl you can register your refrigerator for an extended warranty.
We wish you lots of cooling pleasure.
Kind regards,
Pluspunten
Minpunten
Beste Hugo,
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review met mooie topscore!
Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met het mooie design, gebruiksgemak en het geluidsniveau.
Wij wensen jou heel veel koelplezier
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor jouw mooie beoordeling! We wensen je heel veel plezier toe van het toestel!
Suzan
Pluspunten
Minpunten
Beste Nan,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met deze Amerikaanse koelkast, dat is waar wij het voor doen.
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review!
Fijn dat jij zo tevreden bent met de koelkast. Balen dat er een deuk in de deur zat, natuurlijk lossen wij dat graag voor jou op. Mochten wij hier nog iets in kunnen betekenen dan horen wij dat natuurlijk graag. Zo ja, zou jij dan jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over de koelkast!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Hartelijk dank voor de uitgebreide en enthousiaste review. Erg leuk om te lezen dat de AKV578ZWA niet alleen zo goed bevalt maar ook nog eens een vleugje elegantie toevoegt aan jouw keuken.
We wensen jou veel koelplezier toe!
Met vriendelijke groet, Femke
Pluspunten
Minpunten
Beste Leon,
Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat jij zo tevreden bent met de koelkast! Goed dat jij jouw feedback kenbaar maakt. Wij nemen dit mee in de ontwikkeling van onze producten zodat wij dit kunnen optimaliseren.
Pluspunten
Minpunten
Beste Rob,
Bedankt voor deze mooie topscore! Fijn dat jij zo tevreden bent met deze mooie side-by-side koelkast. De ruimte, het gebruiksgemak en het mooie design bevallen jou gelukkig goed.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review!
Wij vinden het fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over de handige indeling, het mooie design en de fijne afmeting van de koelkast.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk om te lezen dat jouw nieuwe koelkast van ETNA je zo goed bevalt!
Door de ruime indeling hoef jij je niet meer in te houden bij het boodschappen doen en daarnaast staat het toestel gelukkig ook mooi in de keuken.
We willen je bedanken voor jouw mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van jouw aankoop!
Suzan
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Leuk om te lezen dat je na uitgebreid onderzoek bent uitgekomen op ETNA. Fijn dat je zo tevreden bent met het design en de inhoud. De extra garantie is ook zeker een pluspunt.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk dat een lang gekoesterde droom werkelijkheid werd met de aanschaf van deze koelkast! Fijn ook dat het design, de inhoud en het makkelijke onderhoud zo goed bevallen.
We wensen je nog veel plezier met deze aankoop!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Roel,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review met dit fantastische cijfer! Wat fijn dat je zo blij bent met de nieuwe koelkast en het design ervan! Een pluspunt is zeker de garantie, maar de grote inhoud is ook handig!