Om de 2 weken krijg ik verse biologische groenten (en fruit) dus best veel. Het was altijd “hoe krijg ik dat allemaal in m’n koelkast en blijft er nog wel plaats over voor de andere dingen in de koeling “. Het gaf me altijd een gevoel van proppen.
Maar wat heerlijk, nu 2 biofresh-laden, waar alles met groot gemak inpast en het is en blijft inderdaad er heel fris uitzien alsof ik het net binnen heb gekregen.Daar kan ik echt blij van worden. Bovendien hou ik nu meer dan genoeg ruimte over voor o.a. melkproducten e.d.
De easy twist icemaker vind ik echt super. Zelf gebruik ik eigenlijk alleen maar in de zomer ijsklontjes, maar omdat ik het altijd zo’n gedoe vond met die ijsbakjes waar het water altijd overheen wiebelde, kwam het er in de praktijk op neer dat ik eigenlijk nooit ijsklontjes had. M’n bezoek zal blij zijn.
Al met al een mooie functionele koel/vriescombinatie. Ziet heel mooi uit en is uitzonderlijk stil.
Het was even een investering, maar daarvoor heb je ook een prima koel/vriescombinatie.
Pluspunten
- Biofreshladen-inhoud blijft heel fris
- Heel stil
- Easy twist icemaker
- Goede verlichting