Ik ben op zoek naar een nieuwe koel-vriescombinatie koelkast en heb deze koelkast mogen testen. Ik vond de Bosch koelkast erg mooi uitzien. Een pareltje voor in je keuken.
Dankzij de perfect-fit systeem heb ik deze direct tegen de muur kunnen plaatsen. Er hoeft geen ruimte tussen te zitten.
De koelkast is erg stil, wat ik heel prettig vond. Ik had een oudere koelkast en deze was erg ‘aanwezig’. Ook is deze erg zuinig in verbruik, wat mooi is meegenomen in deze tijd.
Ik kon de plateaus naar wens indelen en er zat ook een flessenrek bij. Dit is handig als je flessen wilt plaatsen. Ik had deze niet nodig, want ik had de flessen in de deuropening geplaatst. Ook hier kon ik de hoogte aanpassen. Er zaten 3 meegeleverde eierdozen bij voor in totaal 12 eieren.
Wat ik mooi vond aan deze koelkast dat het ledverlichting heeft. Deze is erg helder en doordat het aan de voorkant is geplaatst verlicht het erg goed.
Wanneer je vergeet de deur dicht te doen dan gaat er een alarm af. De temperatuur kun je zelf instellen naar de juiste temperatuur
De koelkast hoef je niet te ontdooien dankzij de NoFrost systeem.
De vriesgedeelte heeft voldoende inhoud en de 3 lades (2 grote en 1 kleinere lade) waren doorzichtig en blijven ook doorzichtig. Vanaf de buitenkant kon ik de inhoud goed zien. In de grote vries lade kan ik 1 hele brood in doen en ernaast is er ook ruimte voor meerdere pizza’s dozen.
De afmeting is 203 hoog bij 60 centimeter breed. Mijn vrouw is wat kleiner en had moeite om producten van de bovenste kant te pakken
De koelkast heeft een VitaFresh functie. Dit betekent dat producten langer vers blijven. Tijdens het testen bleek dit ook. Je hoeft minder vaak producten weg te gooien. De koelkast heeft 2 VitaFresh lades. 1 grote waar veel in kan en 1 wat kleinere lade. Ruim voldoende voor vers producten
We hebben een 4 persoons huishouden en de koelkast heeft voldoende inhoud.
De Bosch koelkast is een mooie koelkast met RVS look en een aanrader
Pluspunten
- Energiezuinig
- Veel ruimte
- PerfectFit
- ledverlichting
- langer vers