Liebherr CNc 5203 Pure - Reviews

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

j.olders 31-10-2024
Geschreven voor: Liebherr CNc 5203 Pure

Gekozen voor Liebherr een goed kwalitatief product is. Na enkele maanden van gebruik zal ik mijn ervaring met het product nogmaals aangeven.

j*********@k********* 31-10-2024
  • Product gekocht

Een degelijke Koelvries combinatie.

Geschreven voor: Liebherr CNc 5203 Pure

Een degelijk Koelvries combinatie voor een schappelijke prijs. De oude Koelvries combinatie heeft 19 jaar goed gefunctioneerd.

Albert 31-10-2024

goed

Geschreven voor: Liebherr CNc 5203 Pure

Koelt en vriest goed, alleen een nogal omslachtige display.

Pluspunten

• doet wat ie moet doen
  • stil

Minpunten

• te omslachtige display

Michelle 27-10-2024

Bevalt heel goed

10,0
Hele goede koel/vries combinatie. Werkt naar behoren. Prettig dat het een display heeft voor de instellingen. Veel ruimte in de koelkast. Daarnaast een zuinig apparaat. Ik raad hem iedereen aan!

Pluspunten

• Ruim
  • Zuinig

Jan 25-10-2024
  • Product gekocht

Dit product is zeer aan te bevelen

10,0
Dit product is zuinig en Uiterlijk zeer mooi de ruimte binnen is groot en heel fijn te verdelen , de afstellingen van temperatuur E.D is heel makkelijk en prettig van mij krijgt LIEBHERR een 10+ voor dit product. Heb er geen spijt van dat ik dit product heb gekocht. LIEBHERR is de ROLS ROYS onder de koel en vrieskasten afz. een tevreden klant

Pluspunten

• zuinigheid
  • uiterlijk
  • makkelijk te instaleren

Minpunten

• geen gevonden

m***********@h********** 23-10-2024

10,0
Ben heel erg blij met dit apparaat, het ziet er ook fantastisch uit. Het werkt perfect en is precies wat ik wil. Ik heb ook een grote Liebherr diepvries en ben erg tevreden over deze apparaten. Wil gewoon niets anders meer als Liebherr.

Cor de Vries . 21-10-2024

Eerste bevindingen .

Geschreven voor: Liebherr CNc 5203 Pure

Een mooie degelijke kast met een prettige indeling en zeer goede binnenverlichting .
Het bediening menu is even wennen ,maar lukt met behulp van het stappenplan in de handleiding goed .
Ook de 8 jaar garantie sprak ons aan .
Eerste indruk , -prima .

Pluspunten

• indeling
  • binnenverlichting

Minpunten

• nog geen

c*************@z******* 20-10-2024

Weer een Liebherr

Geschreven voor: Liebherr CNc 5203 Pure

We hebben dit product gekocht omdat onze vorige Liebherr 15 jaar zonder problemen heeft gefunctioneerd. Met het oog op
energie/klimaat hebben wij een nieuwe klimaat zuinige koelvriescombinatie aangeschaft. Het is gezien onze ervaringen opnieuw een Liebherr geworden. Dit nieuwe model is klimaatzuinig wat zich o.a laat zien aan de achterkant waar het rooster is vervangen door een isolerende zilverkleurige achterkant. We hadden graag een type gehad met 2 groenteladen, maar hebben dit opgelost door zelf een tussenschotje te plaatsen. Ons oude model gaf de mogelijkheid om flessen rechtop te laten staan. Bij het nieuwe model kregen we een voorziening om de flessen liggend op te slaan. Al met al hopen wij vele jaren de nieuwe CNc 5203-22 te gebruiken

j*********@h****** 17-10-2024
  • Product gekocht

Liebherr mooie koel vries kast

Geschreven voor: Liebherr CNc 5203 Pure

Mooi product, oude koel vries combinatie vervangen.
Gekozen voor energie zuinige koel vries kast

j*********@h****** 17-10-2024

Mooie nieuwe Liendert koel vrieskast

Geschreven voor: Liebherr CNc 5203 Pure

Nieuwe koel vrieskast gekocht ter vervanging van oude koel vrieskast.
Mooi strak model, met verschillende instelmogelijkheden.
Maakt nagenoeg geen geluid, mooie indeling.
No frost, dus ook geen ijsvorming meer.
We gaan ervan genieten!

Mel 14-10-2024
  • Product gekocht

Bevalt goed, mooie uitstraling en goede indeling.

7,0
De koel-vriescombinatie ziet er goed uit en heeft goed ingedeelde ruimte. De koel-vriescombinatie heeft ook wifi alleen het instellen lukt mij ondanks de omschrijving niet.

Pluspunten

• Uitstraling
  • Ruimteverdeling

Minpunten

• Uitleg is onduidelijk
  • Soms wat complex

Onvoldoende
Voldoende

h*************@g******** 13-10-2024

Super koelkast
Maak bijna geen geluid
Je hoeft hem niet meer te ontdooien.
Top top top

Andrea 10-10-2024

Beste koelvries combinatie ooit

Geschreven voor: Liebherr CNc 5203 Pure

Deze Koel vriescombinatie is mij geadviseerd, geen spijt van, wat een mooie kast!

Pluspunten

• Design
  • Afwerking
  • Super zuinig met energie

Gerard 10-10-2024
  • Product gekocht

super stil en goed afgewerkt

10,0
Na de koop van een vriezer van Liebherr en de goede ervaring overgegaan op de koop van een koelvriescombinatie van Liebherr ,nu ook zeer tevreden over de combinatie Cnc 5203-22 .
de combinatie is super stil koelt uitstekend en is zeer goed afgewerkt weet dat wij hier jaren mee verder kunnen.

Pluspunten

• zeer stil
  • goed afgewerkt
  • koelt zeer goed

a********@k********* 09-10-2024

Liebherr een goede keuze

10,0
Liebherr heeft een mooie strakke koel-/vries combinatie. Binnen zijde mooie indeling, tevens doet hij geweldig koelen en vriezen. Past mooi in ons keuken.

Pluspunten

• mooie uitstraling
  • zeer energie zuinig

Minpunten

• let op de deur draait uit bij het openen

g********@m****** 05-10-2024

4,0
November 2023 heb ik dit toestel gekocht. hij heeft het enkele maanden goed gedaan totdat hij meer vroor dan koelde in het koelkast gedeelte. De monteur is 2x geweest en er is een temperatuur logger gestuurd. Ook is het bedoeningspaneel verwisseld door een van een duurder model. Niks heeft geholpen en bij de 3e gebrek melding is hij omgeruild voor een nieuwe met een later model nummer. De eerste was gewoon een kneus, de 2e heb ik nu 2 weken en lijkt het tot nu goed te doen. De nieuwe moest ik opnieuw registreren voor de uitgebreide garatie vanuit Liebherr. Ware het niet zo dat ze mij de nieuwe regeling van 2+6 goedkeuren ipv de oude 2+7 toen ik de 1e kocht. Hierop heb ik bij Liebherr gereclameerd enkele dagen geleden maar erg snel zijn ze nog niet met antwoorden. Als de garantie van het nieuwe toestel op de aankoopdatum van toestel 1 ingaat moet de extra garantie regeling van het erste toestel ook gelden. Tot op heden is mijn ervaring met Liebherr nog niet zo overtuigend.
Liebherr860 07-10-2024 Officiële reactie

Goedemorgen,
vervelend om te horen dat u problemen heeft gehad met het eerste apparaat. Omdat de reparatie niet geholpen heeft hebben wij het apparaat voor u omgeruild. Een 2+7 jaar garantie heeft nooit bestaan. Bij uw eerste apparaat kon u deze registreren voor 2+ (5 jaar extra zekerheid). Deze 5 jaar was geen volledige garantie. Bij een probleem na 2 jaar betaalde u alleen de voorrijdkosten. Begin 2024 zijn wij overgegaan op 2+6 garantie. Na registratie krijgt u dus 6 jaar extra volledige garantie. De voorwaarden op uw 2e apparaat zijn dus beter dan bij het eerste apparaat.

f*******@g******** 01-10-2024

Hier wordt ik blij van

10,0
No frost dat is een belangrijke eis die ik had! Verder is deze liebherr van zeer degelijke kwaliteit. Ook de schapjes zijn van sterk materiaal gemaakt. Ruime indeling en makkelijk in te stellen. Je hoort het apparaat nauwelijks wat erg fijn is met een open keuken. Wat mij ook over de streep trok is dat je 8 Jaar volledige garantie hebt op liebherr. Ook geen voorrijkosten!! Dit geeft al aan dat liebherr vertrouwen heeft in hun eigen producten!

Aanrader!!

Non 28-09-2024
  • Product gekocht

Koel-/vriescombinatie bevalt goed, zeker een aanrader

Geschreven voor: Liebherr CNc 5203 Pure

Na jaren toe aan een nieuwe koel-vriescombi. Met hele goede ervaringen van een Liebherr Vriezer deze koel-/vriescombinatie aangeschaft. Het is een hele fijne stille en zeer ruime koel-/vriescombinatie. Heel blij mee!

Pluspunten

• Ruimte
  • Stilte
  • Werkwijze via display

Minpunten

• Nog niet ontdekt

n*******@h****** 27-09-2024

Mooie koelkast
Zeer stil
Van binnen heel praktisch
We zijn er zeer blij mee
TOP.

Pluspunten

• Zeer stil en zuinig

Minpunten

• Nog niet gevonden

HJ 26-09-2024

Prima pijs/kwaliteit

Geschreven voor: Liebherr CNc 5203 Pure

Doet wat je ervan verwacht. Koelt en vriest goed, weinig geluid, voldoende opslag. Prettig product met een goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Pluspunten

• koelt goed
  • vriest goed
  • volodende ruimte
  • weinig geluid

Minpunten

• niet geschikt als inbouw

p*********@k********* 25-09-2024
  • Product gekocht

Uitstekende kwaliteit, zeker een aanrader

10,0
Gezien de vele lovende reviews, de koel/vrieskast CNC 5203 aangeschaft bij De Vries Elektro Rijswijk, advies in de winkel: uitstekend! dit geldt ook voor de wijze van aflevering, bravo!
Ziet er prachtig en zeer solide uit, we zijn er heel blij mee

Pluspunten

• heel mooi en solide
  • veel koel- en vriesruimte

j***********@h****** 25-09-2024

Bevalt goed,deze CNC 5203-22

Geschreven voor: Liebherr CNc 5203 Pure

Hadden 19 jaar de premium no frost.Deze wertkte nog goed,maar 1 handvat stuk na 19 jaar.Dus weer gekozen voor zo'n betrouwbaar product,de CNC 5203-22.Alleen 1 vak minder in de deur,door groter vers groente/fruit vak

v*******@g******** 24-09-2024
  • Product gekocht

Een fijn stille koelvries combinatie

Geschreven voor: Liebherr CNc 5203 Pure

Een mooie ruime en stille koelcombinatie, Fijn dat er een Nofrost systeem aanwezig

Pluspunten

• Stil
  • Nofrost

Minpunten

• weinig accessoires
  • online bediening via apart device

m**********@h******** 24-09-2024

Recensie

Geschreven voor: Liebherr CNc 5203 Pure

Mijn vorige Liebherr was 15 jaar oud. Hoog tijd voor een nieuwe. Pluspunt dat de deur veranderd kan worden van rechts naar links.
In vergelijking met mijn oude koel-vriescombinatie is deze ietsje hoger, maar geen probleem.
Er is geen handvat meer, dat vind ik jammer. Moet meer kracht zetten om de deur te openen.
Het in en uitzetten van de vriesbakken gaat moeizaam. Ik heb daar de goede manier nog niet voor gevonden. En ik mis in mijn vriezer het extra bakje. Om daar de in te vriezen spullen op te leggen.
In de groente la, worden de spullen erg koud, vond zelfs ijs op de bodem. Heb de koelkast iets warmer gezet, maar in de groente la wordt alles nog steeds nat. Ik gebruik de la niet meer voor mijn groente.
ik ben nog steeds mijn koelkast opnieuw aan het organiseren. Voor mijn gevoel is er minder ruimte dan met de vorige.
Ondanks mijn wat mindere punten zou ik voor de prijs/kwaliteit Liebherr zeker aanbevelen.

p***********@h****** 19-09-2024
Geschreven voor: Liebherr CNc 5203 Pure

We hebben nog nooit een ander merk gehad als liebherr!
Willen geen ander merk bijna 50 jaar getrouwd dus zolang al liebherr!
Prima koel en vrieskast .

Toon meer reviews