Liebherr CNsfc 573i Plus - Reviews

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

4 vrielades! 12-10-2024

Ruimte in vriesgedeelte

Geschreven voor: Liebherr CNsfc 573i Plus

Gelukkig heeft Liebherr nog koelvries combinaties met 4 ruime vrieslades.
Koelruimte flexibel in te delen.
Sluit stevig. Verschillende instellingen mogelijk van koel en vries gedeelte.

Pluspunten

• 4 ruime vrieslades
  • Flexibele indeling koelgedeelte
  • Koel en vriegedeelte in te stellen

Minpunten

• Te veel plateaus

Arend 19-09-2024
  • Product gekocht

groot stil en strakke kast

Geschreven voor: Liebherr CNsfc 573i Plus

Mooie strakke kast met plenty ruimte en muisstil

SM_Breda 02-09-2024

Ik had meer verwacht.

6,0
Ik was op zoek naar een stille, redelijk energiezuinige koelkast met grotere vriesgedeelte.
Dat laatste is zeker goed bij deze.
Over energiezuinigheid valt nog weinig te zegen. Hij staat nu pas paar dagen aan. In normale stand trekt ie ong. 30W. Bij inschakelen SuperFreeze en SuperCool stijgt vermogen tot 100W. Bij NoFrost cyclus verwarmer gebruikt 180W en daarna compressor 75W.
Ik denk dat het wordt gemiddeld 0,6-0,7kWh per daag. In de zomer. In de winter misschien de helft, uit ervaring gesproken. Dat is 2 keer minder dan mijn 15 jaar oude LG. Op zich niet verkeerd.
Over binnenindelingsmogelijkheden bij koel- en vriesgedeltes ben ik positief. Lades zien redelijk goed uit met paar slimmigheden. Voor dat geld is voldoende.
Verlichting is minder leuk en met 7250K het lijkt wel een mortuaria. Met CRI 91,5 zit het wel goed. Op zich het voldoet wel. In vriesgedeelte zit geen verlichting.
Veel minder leuk is geluidsproductie. Na het lezen van reviews had ik toch een vrij onhoorbare koelkast verwacht. Een paar weken voor aanschaf een inbouwkoelkast van Liebherr bij vrienden geïnstalleerd, en die maakte erg weinig geluid. Dat maakte een doorslag voor mij.
Maar realiteit is iets anders. In normale stand in open keuken overdag je hoort hem wel maar niet echt storend. Hij gaat zachtjes aan en uit.
Op vol vermogen (SuperFreeze en SuperCool) en bij NoFrost cyclus je hoort hem erg duidelijk. OK, dat eerste bepaal ik zelf, dan valt het nog om mee te leven. Maar NoFrost cyclus start ie wanneer ie wilt, dat kan ook in de avond of nacht gebeuren en dat is dan niet leuk.
Ander minpunt is ijsblokjesmaker. Je moet erg hard meerdere keren een hendel draaien voordat alle blokjes uitvallen. Maar dat hendel is te ondiep om goed te pakken. En draaien moet met redelijk wat kracht gebeuren. Ik kan het wel maar of het anderen ook lukt is een vraag.
En dan komen we bij “slimme” gedeelte. App is vrij nutteloos. Er zitten niet alle opties die je wel via scherm op koelkast zelf kunt instellen. Enige nuttige zijn alarmmeldingen voor open deur. Verder geen grafieken/statistiek. Geen energieverbruik.
Er ontbreekt ook enige vorm van integratie in SmartHome. Ik heb HomeAssistant thuis en energiemeter en temperatuur/vochtigheidssensoren uit mijn oude koelkast naar nieuwe overgeplaatst. En die geven mij veel meer inzicht en waarschuwen mij als iets gebeurt. App heb ik verwijderd.
Dus “slimme”gedeelte krijgt van mij zwaar onvoldoende.
Conclusie: gooi de verpakking niet weg, misschien bevalt het niet.

Pluspunten

• Groter vriesgedeelte dan normaal
  • Ruim
  • Ijsblokjesmaker
  • Redelijk zuinig

Minpunten

• Geluid
  • App voegt weinig toe en "smart" gedeelte slecht
  • Ijsblokjesmaker kan beter
  • Verlichting te koud
  • Montagehandleiding soms onuidelijk

Onvoldoende

Frank 19-08-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden, met name door ruime vriezer

10,0
Werkt zoals verwacht. Stil en ruim en maakt een degelijke indruk. We hadden deze speciaal gekocht voor de bijkeuken vanwege het extra ruime vriesgedeelte, als aanvulling op onze inbouwkoelkast zonder vriezer.
Tip: om het koelgedeelte op +4 graden te krijgen moest ik hem op +3 graden instellen.

Pluspunten

• Ruim
  • Degelijk
  • Grote vriezer

Anneke de Jager 16-04-2024
  • Product gekocht

Bevalt tot nu toe erg goed

Geschreven voor: Liebherr CNsfc 573i Plus

Heb hem nog maar een paar dagen, maar tot nu toe bevalt hij goed. Hoor geen lawaai van het aanstaan, dus een stille koel vries combinatie.

n*******@h********** 15-04-2024

10,0
Super mooi en goede kwaliteit slimme apparat makkelijk bedienbaar ,Ik ben zeer blij mee