Een stijlvolle degelijke koelkast. Het design oogt klein en compact, maar als je de koelkast opent zit er verbazend veel ruimte in. Mooie ruime indeling in zowel het koel- als vriesgedeelte. Zelfs een wijnrek ontbreekt niet.
Wat mij opvalt is dat het apparaat zeer geruisloos is. Hooguit wat geluid tijdens het aanmaken van ijs voor de dispenser. In de deur zit een fantastische dispenserpaneel voor gekoeld water, ijsblokjes en crushed ijs. Echt fantastisch!
Producten blijven heerlijk koel en lang vers en ondervindt geen condensvorming in de koelkast. De koelkast is overigens voorzien van een geurbestrijdingsfilter.
Via een paneel in de koelkast kun je zowel het vries als koelgedeelte extra snel laten koelen. Ook kun je de koelkast in vakantiemodus zetten als je op vakantie gaat. Een leuk snufje is de SmartThings-app die je kunt downloaden op je telefoon en waarmee je thuis of onderweg je koelkast kan bedienen en monitoren. Echt een hele fijne koelkast om in huis te hebben, door het compacte design neemt het maar weinig ruimte in beslag.
Minpuntje was het zelf aansluiten van de waterfilter, dat vond ik wat lastig
Pluspunten
- Geruisloos
- Compact, neemt weinig ruimte in
- Grote capaciteit
- Stijlvol design
- Ijsblokjesmaker, crushed ice, koel water paneel