We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat de kookplaat goed functioneert en dat de bediening eenvoudig is.
We wensen jullie veel kook- en bakplezier!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review!
Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak.
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review!
Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met de kookplaat en de vele mogelijkheden.
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat je met wat aanpassingen de kookplaat goed kan gebruiken, ondanks dat je blind bent. We wensen je veel kookplezier toe.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wow een 10! Bedankt voor deze topscore.
Leuk om te lezen dat jouw dochter jou weer heeft kunnen verblijden met deze mooie kookplaat!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review!
Fijn dat jij zo tevreden bent en dat de kookplaat aan jouw wensen voldoet.
Beste heer / mevrouw,
Erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de gemakkelijke installatie en de gebruiksvriendelijkheid.
Bedankt voor de mooie beoordeling en de maximale score van een 10!
Wij wensen jou vele jaren van kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Femke
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Een 10😍 Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik van de inductiekookplaat.
We wensen je veel plezier met het koken toe.
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Saskia,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk dat je bij de overgang van gas naar inductie hebt gekozen voor ETNA, en fijn dat deze overgang soepel is verlopen. Goed om te lezen ook dat hij in onderhoud en gebruik gemakkelijk is.
We wensen je veel kook- en bakplezier!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Jacqueline,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat de kookplaat makkelijk in de bediening is en snel warmt word. Fijn ook dat hij daarna snel afgekoeld is. Dat het design bevalt is ook mooi moeegenomen.
We wensen je veel kookplezier!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Leuk dat jullie opnieuw gekozen hebben voor ETNA. Het doet ons goed dat de nieuwe kookplaat ook zo goed bevalt!
Wij wensen jou weer vele jaren kookplezier!
Beste Nellie,
Bedankt voor de review. Wat vervelend om te lezen dat jouw enthousiasme over het uiterlijk overschaduwd wordt door het niet naar wens zijn van de bediening. Wij nemen jouw feedback mee in de verdere product ontwikkeling.
Met vriendelijke groet, Femke