Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KG959RVSA op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Onze oude kookplaat was toe aan vervanging, na advies van de verkoper gekozen voor de Etna. Installatie is prima gedaan door het bedrijf. Na bijna een week zijn we erg tevreden over de kookplaat. De eerste indruk is dat kwaliteit en prijs in evenwicht zijn. We gaan er van uit dat we nog jaren probleemloos gebruik ervan kunnen maken.
Pluspunten
Gietijzeren dragers zijn iets hoger dan de knoppen
Wat leuk om te lezen dat je bij de aanschaf van een nieuwe keuken voor een gaskookplaat van ETNA hebt gekozen! Nog veel leuker vinden wij dat deze dan ook naar tevredenheid werkt.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze mooie beoordeling.
Veel kookplezier gewenst!
Mooie degelijke gaskookplaat . Stevig en goed schoon te maken. De pandragers zijn stroever dus dat maakt iets lastiger schoon maar alsnog goed te doen. Stoer uiterlijk ! Doet wat het moet doen. Wokbrander is heel fijn en.krachtig !
Bedankt voor deze mooie review met maximale score! Heel fijn om te lezen dat je niet alleen zo enthousiast bent over de kookplaat maar ook over onze service.
We gebruiken de gaskookplaat nu 14 dagen . Het voldoet ons heel goed. De warmte vanaf de pitten komt heel goed bij de pannen die er op staan waardoor er weinig vlam om de pannen gaat.
Wow, dank u wel voor deze mooie beoordeling en cijfer. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de gaskookplaat. Wij wensen u veel kookplezier toe.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?