Terug naar kookplaat

Bosch PIV975DC1E - Kookplaat

Lees 11 reviews
Review schrijven over Bosch PIV975DC1E

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

Vraag 1 van 4

Hier moet jouw review aan voldoen:

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:

• De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten en goed onderbouwd zijn. Met een motivatie welke enkel bestaat uit woorden als ‘prima, super of goed’ help je andere consumenten niet bij het doen van een aankoop en keuren we hierom dan ook af.
  • Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal.
  • Geen e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.
  • De reviewer mag niet gegarandeerd beloond worden voor het achterlaten van de review.
  • Bij een productreview moet worden aangegeven of het product gekocht, gekregen of getest is.
Meer informatie over reviews.
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch PIV975DC1E op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

e***********@z*******30-12-2021

Zeer mooi inductiekookplaat

De kookplaat voldoet aan al onze verwachtingen is makkelijk in gebruik en een mooi design
Geschreven voor: Bosch PIV975DC1E
Pluspunten
  • Snel afgekoeld
  • Simpel schoon te maken
  • Makkelijk in gebruik
b*****@h**********18-11-2021

Fijne kookplaat

De kookplaat is makkelijk schoon te maken. Gebruiksvriendelijk. Plaat is snel heet en wanneer de plaat is uitgezet ook direct weer afgekoeld
Geschreven voor: Bosch PIV975DC1E
Pluspunten
  • Makkelijk in bediening
  • Plaat koelt snel af
Minpunten
  • Weinig ruimte tussen de pannen
  • Zijrand beschadigd snel
r**************@g********10-11-2021

Bosch PIV975DC1E 90cm inductiekookplaat

Omdat koken op gas ons toch niet helemaal beviel op zoek gegaan naar een inductie kookplaat. Na vele kookplaten te hebben vergeleken toch weer v...
Geschreven voor: Bosch PIV975DC1E
Pluspunten
  • intuïtief in gebruik
  • strak design, plat
Minpunten
  • nog niet ontdekt
Pauline30-10-2021

Zeker een aanrader

Zeer mooie en ruime plaat. Voldoet aan alle verwachtingen. Makkelijk bedienbaar en prijs kwaliteit verhouding is prima. Zeer tevreden mee.
Geschreven voor: Bosch PIV975DC1E
Pluspunten
  • Zeer ruim
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Makkelijk bedienbaar
Fam. van liempt06-08-2020

handige bedieing

Fijne kookplaat, ik was huiverig voor inductie, maar ben helemaal om. Handig te bedienen, zelf een timer erin. Netjes schoon te houden.
Geschreven voor: Bosch PIV975DC1E
Pluspunten
  • timer
  • makkelijk te bedienen
  • mooi uiterlijk
Minpunten
  • als snel een krasje
Nanda28-05-2020

groot vlak

Fijne kookplaat. Geheel naar wens geinstalleerd. Wij vinden het design en de kleur mooi en functioneel.
Koken op Texel18-10-2018

Strakke kookplaat

De omschakeling van gas naar inductie is met dit prachtige strakke apparaat een eitje. Eenvoudige en duidelijke bediening. Het koken en zelfs het...
Eduard18-05-2018

Geweldige kookplaat

Wij wilde vooral ruimte hebben om de pannen goed te kunnen plaatsen. Met de 90 cm kookplaat hebben we echt veel ruimt. Ook een bijzonder krachtig...
Geschreven voor: Bosch PIV975DC1E
Pluspunten
  • Kracht van het apparaat
  • Ruimte
Kim11-09-2017

fijne grote inductieplaat!

Op het allerlaatste moment toch gekozen voor inductie ipv gas op glas en geen spijt van! Natuurlijk is het even wennen, maar hij reageert super s...
Geschreven voor: Bosch PIV975DC1E
Pluspunten
  • Groot
  • Snel warm
Remco17-08-2017

Geweldige Inductieplaat.

Gekozen voor deze prachtige inductieplaat, niet alleen het Design is geweldig maar de bediening is helemaal een gemak. De breedte van de kookplaa...
Geschreven voor: Bosch PIV975DC1E
Pluspunten
  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • nog niet ontdekt.
Miranda25-02-2017

Ruime kookplaat gebruik vriendelijk

fijne kookplaat, snel warm ,makkelijk te bedienen veel ruimte voor de pannen. makkelijk schoon te maken en te houden. zeer fijn om mee te werken.