We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Beste Jan,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat jullie een fornuis hebben gevonden wat groot is, maar toch in de kleine uitsparing paste. Fijn ook dat het design bevalt!
We wensen jullie nog veel kookplezier!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Fijn dat de kookplaat zo goed bevalt, vast en zeker een pareltje in de keuken!
Wij wensen jou heel veel koelplezier!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Wat fijn dat jullie blij zijn met het design en de indeling van de branders.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze review en wensen je nog veel kook- en bakplezier!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat de kookplaat een lust voor het oog is en fijn ook dat je tevreden bent met de indeling.
We wensen je veel kook- en bakplezier!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met de gaskookplaat. Wellicht dat het een kwestie van wennen is. Mochten we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen dan kan dat via 088-8821803.
We wensen je toch veel kookplezier!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review met het cijfer 10! Wow! Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent met deze kookplaat. Fijn dat hij makkelijk in onderhoud is en dat het design bevalt.
We wensen je nog veel kookplezier!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het achterlaten van deze leuke review.
Fijn om te lezen dat de gaskookplaat jou zo goed bevalt.
Wij wensen jou heel veel kookplezier!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw Bos,
Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review en het cijfer. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en design van de gaskookplaat.
We wensen je vele jaren kookplezier toe.
Marijke
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Familie Kuiper,
Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn met de kookplaat.
Het mooie design en eenvoudige onderhoud is natuurlijk ideaal.
Wij wensen jullie heel veel kookplezier!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je zo blij bent met deze kookplaat!
We wensen je nog veel kookplezier!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het nemen van de moeite om deze review te plaatsen. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier met deze gas-op-glas kookplaat met wokbrander.
Kim Webcareteam ETNA
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Uw enthousiasme over de gaskookplaat doet ons goed.
Wij wensen u veel kookplezier toe met deze mooie kookplaat.
Marijke Webcareteam ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Dank voor deze review en het mooie cijfer. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de uitstraling en werking van de gaskookplaat.
Beste heer/mevrouw,
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het design en de eenvoudige installatie van de KGG673ZTA. Bedankt voor deze mooie feedback.
Webcareteam ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat leuk om te lezen dat u de gaskookplaat aanraad voor andere.
Marijke Webcareteam ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review en dit mooie cijfer. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent de de werking van de gaskookplaat.
Pluspunten
Minpunten
Beste Kokkie,
Wij vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Bedankt dat je voor ons mooie merk ETNA hebt gekozen.
Alice Webcareteam ETNA
Pluspunten
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je review. Wij vinden het fijn om te lezen dat de gaskookplaat, de KGG673ZTA van ETNA, aan je verwachtingen voldoet. Veel kookplezier gewenst met jouw aankoop.
Niki Webcareteam ETNA
Pluspunten
Minpunten
Beste Johan,
Bedankt voor deze mooie review. Hier worden wij erg blij van wanneer een klant zo tevreden is over ons product.
Alice Webcareteam ETNA
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor jouw extra update. Wij vinden het fijn om te lezen, dat de inductiekookplaat nog steeds aan al je wensen voldoet.
Groet Niki
Webcareteam ETNA
Minpunten
Beste Arnold,
Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat irritant dat de voetjes van de pandrager er telkens uit vallen, gelukkig vind je ze nog wel terug. Ik heb jouw waardevolle feedback meteen doorgegeven aan onze productmanager. Dankzij jou kunnen we onze producten blijven verbeteren! Mocht je hierover nog contact wensen, ontvangen wij graag kort je vraag en je contactgegevens via webcare@atagbenelux.com. Wij kijken graag met je mee wat we hierin kunnen betekenen.
Groet Heidi
Beste Piet,
Wat leuk dat je de moeite neemt om deze enthousiaste review te plaatsen, hartelijk dank hiervoor.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kookplaat.
Veel kookplezier!
Pluspunten
Minpunten
Beste Jan,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden over de kookplaat en dat je deze ook aan andere mensen aanraadt. Bedankt voor deze mooie review en waardering.
Webcareteam ETNA
Pluspunten
Beste Jan L.
Bedankt voor het nemen van de moeite om deze review te plaatsen.
Goed te lezen dat alles naar wens is opgelost.
Wensen je heel veel kookplezier van deze kookplaat.
Groet Ursula van Webcareteam ETNA