Inmiddels de WI-C200 een tijdje in huis en al veelvuldig gebruikt!
Design & comfort
Allereerst het design, de in-ear oortje sluiten passen goed en vallen zeker niet uit. Er worden andere maten dopjes meegeleverd, mochten ze niet direct goed zitten.
De oortjes wegen bijna niks dus tijdens het dragen vergeet je eigenlijk dat je ze in hebt. Doordat de oortjes zo goed aansluiten in je oor, werkt het als een soort ‘natuurlijke’ noise cancelling.
Connecten & opladen
De oortjes zijn heel eenvoudig te connecten met je Bluetooth apparaat, je hoeft enkel de multifunctionele knop in te houden waarna je de oortjes eenvoudig kan pairen. Daarnaast laad je ‘m eenvoudig op met het meegeleverde USB-kabeltje.
Geluidskwaliteit
Het geluid is goed te noemen! Uiteraard niet te vergelijken met een over-ear headphone, maar die gebruik ik dan ook voor andere doeleinden. Tot nu toe vind ik deze oortjes ideaal tijdens het sporten en zit er nog een aardige bass in ook.
Verder vind ik het ook ideaal wanneer het wat warmer weer is om deze oortjes te gebruiken, bijvoorbeeld op de fiets. Je oortjes nooit meer in de knoop en blijven nergens meer achter hangen😉!
Accuduur
Ik heb ze tot nu toe maar 1 keer opgeladen en toch al veelvuldig gebruikt. Sony geeft aan dat deze 15uur meegaan, dat moet deze zeker halen.
Al met al een prima draadloze headphone, met goed geluid & die je multifunctioneel kan gebruiken.
Pluspunten
- Draagcomfort
- Accuduur
- Geluidskwaliteit