De koptelefoon heeft de kwaliteit van JBL die je gewend bent met een goed geluid en een comfortabele fit. Ik heb een klein hoofd, maar hij voelt stevig zonder te klemmen en schuift niet veel als ik beweeg.
De app die erbij komt is voor mij een hele grote plus, het is super fijn om zoveel functies te hebben en zelf te kunnen instellen. Het voorkomt echt heel veel irritaties die ik normaal bij koptelefoons heb, zoals auto power off.
De beste functie voor mij is toch wel de Personi-Fi. Echt een gamechanger omdat ik slecht horend ben en bepaald klanken en tonen minder goed hoor. De koptelefoon en app geeft je een kleine gehoortest en boost de geluiden die je minder goed hoort.
Ik heb nu veel minder vaak ondertiteling nodig als ik iets kijk omdat ik het gewoon kan verstaan en muziek klinkt een stuk beter!
Momenteel heb ik de koptelefoon verbonden via bluetooth met mijn telefoon en mijn laptop tegelijk, waardoor ik niet constant mijn bluetooth op mijn laptop uit hoef te zetten zodat ik met mijn telefoon kan verbinden, wisselen gaat binnen enkele seconden en maakt alles makkelijker en sneller.
Soms is het een beetje onhandig als ik een spelletje speel op mijn telefoon en mijn geluid op mijn laptop pauzeer, dan switcht hij automatisch naar mijn telefoon, maar dat is meer een persoonlijk dingetje.
De aan en uit knop is een schuifje, dus je hoeft niet het knopje zoveel seconden ingedrukt te houden om hem uit of aan te zetten, iets wat voor mij altijd irritaties oplevert omdat ik hem niet lang genoeg ingedrukt hou. Gewoon altijd binnen een seconde uit of aan.
Voor mij een top koptelefoon, het gebruiksgemak is echt zoveel beter.
Pluspunten
- Comfortable
- Personi-Fi
- Noise cancelling
- Fatsoenlijke aan/uit knop
Minpunten
- Aanraakvlak is gevoelig en redelijk groot
- Multi-Bluetooth werkt niet altijd even handig