Tijdens het testen van de Dyson koptelefoon, heb ik gemengde gevoelens gekregen. De noise cancelling functie is echt effectief, vooral wanneer je deze via de Dyson app instelt op super noise cancelling. De besturing door op de koptelefoon te tikken werkt helaas niet altijd even goed, wat de gebruikservaring wat minder maakt.
De batterijduur is indrukwekkend. Ik heb de koptelefoon meerdere uren tijdens mijn werk gedragen zonder hem te hoeven opladen, wat erg prettig is voor langere gebruiksperiodes.
Qua geluid is de koptelefoon uitstekend. Het geluid is heel zuiver en de bas is diep en vol. Het design is echter wat minder praktisch; de koptelefoon is vrij groot en zwaar, waarschijnlijk door de extra accu's in de hoofdband. Visueel ziet hij er wel mooi uit. Ik heb een wat groter hoofd waardoor hij wat meer tegen mijn wang drukt, dat gaat na een tijdje irritant worden. Dit heb ik bij veel koptelefoons.
De bluetooth connectie was een uitdaging. Het koppelen verliep niet soepel, vooral niet als de koptelefoon al verbonden was met een ander apparaat. Je moet hem dan eerst ontkoppelen voordat je opnieuw kunt verbinden, wat omslachtig is.
De case is goed ontworpen maar ook vrij groot, wat gezien de omvang van de koptelefoon te verwachten was. Het ontbreken van een kabel voor een ouderwetse jack-plug is een klein nadeel.
Samenvattend, een goede koptelefoon met enkele verbeterpunten.
Pluspunten
- Geluid
- Noice cancelling
- Accu
Minpunten
- Zwaar
- groot
- bluetooth connectie