Dit leken me goede oordoppen voor sport, en ook algemeen gebruik. De waterdichtheid maakt ze goed voor in de regen, met hardlopen en boulderen blijven ze goed zitten. Het bereik is goed, maar is 15 meter, niet de 50 meter die op de Rolfstone website staat...helaas, maar niet vreemd. Trui of shirt uittrekken met de doppen in is gf opletten als je t over de hoofd trekt, ze blijven anders haken. Geluid vind ik prima, zeker voor wat ik luister...punk en podcasts. Jammer is dat alleen het linker dopje solo gebruikt kan worden, bijvoorbeeld als ik fiets en handsfree wil bellen, maar 1 oor voor de omgeving wil houden. Met mijn werk als metaalbewerker draag ik ze ook als gehoorbescherming met muziek, en de druk- ipv touch - bediening is dan erg fijn als je werkhandschoenen draagt, maar geldt ool voor met rennen, want de 'klik' voel je dan ff.
Soms komt de verbinding met mn tel niet goed tot stand, maar dit is minder dan erg is. Batterijduur is prima, maar ik heb nog maar 1 keer de doppen tot einde van de batterijtijd gedragen.
Algemeen ben ik zeer tevreden met de doppen, en hoop dat ik ze niet kwijt raak:)
Pluspunten
- Makkelijke bediening
- Geluid
- Direct bij fabrikant te bestellen