Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 53 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington S9300 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik had voordien reeds een Remington stijltang en was hiervan zeer tevreden. Deze heb ik nu extra aabgekocht als reserve stijltang. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding van deze stijltang zeer goed
Ik heb gekozen voor deze stijltang omwille van het leuke kleurtje en de mooie prijs. Ik koop al jaren producten van Remington en ben er steeds tevreden over. Ook deze stijltang voldoet aan mijn verwachtingen: aanpasbare hitte, elegant uiterlijk, makkelijk te bedienen, ... De stijltang is ook fijn genoeg om er ook krullen mee te maken.
we waren eerst van plan om de S8500 te kopen, echter lag de S9300 ernaast met wat functies meer voor maar een paar euro duurder. dus deze gekocht. prima product voor maar een paar euro meer dan een ander goed product
Ben heel tevreden met dit product. Ik heb ook het gevoel dat mijn haar minder snel beschadigd raakt door de oliën in het product.
Het laat mijn haar stralend achter en warmt snel op.
Ik ben erg onder de indruk van hoe snel deze stijltang opwarmt en hoe hij, met een of twee keer op hetzelfde stuk, je haar mooi en steil krijgt zonder statisch te worden. Duidelijk hoe je hem gebruikt en welke temperatuur je moet hebben voor je haartype. Ik heb hem op 170 graden gedaan en heb zelf niet erg krullend haar.
Het product is erg fijn, heel licht, lange snoer, doet zijn werk heel goed heb geen pluizend haar meer! Enige vervelende is dat de platen van elkaar afglijden soms en dat het een irritant geluid maakt als ik het aanzet.
Fijn product, warmt snel op. Onthoud welke temperatuur je het laatste gebruikt hebt. Er zit een lockfunctie op zo blijft je tang altijd dezelfde temperatuur behouden. Makkelijk op te bergen en beschikt over een lang snoer. Kortom blij met deze aankoop. Vorige remington stijltang begaf en na 10 jaar. Qua prijs kwaliteit verhouding een goede stijltang. Doormiddel van cashback en oudjaarsdeal was deze stijltang nu 25 euro.
Ziet er mooi uit. En luxe uitvoering. Verstelbare temperatuur.
Snel geleverd. Goed verpakt.
Snel verwarmd. En er zit een hoesje bij om de platen te beschermen.
Na 5 jaar lang remington S8500 te hebben gebruikt, over gestapt naar dit model en ben er super blij mee ! Warmt snel, maakt je haar super glad en shineyyy, de snoer is lang genoeg om het overal in je kamer te gaan gebruiken en zelfs met nat weer blijft mijn haar deels goed. Ik raad dit product zeker aan ! Eigenlijk alle stijltangen van Remington wel !
Fijne stijltang
Kado gekregen
Had de krultang al van dit merk
Ook zeer te vreden mee
Werkt goed
Is snel warm
Tot 230 graden instelbaar
Fijn in de hand
Handig opberghulsje
Haar glanst mooi
Ik heb deze stijltang gekozen omdat ik graag de temperatuur zelf wil kunnen instellen. De stijltang is lekker licht, en snel warm. Hij maakt mijn haar met een beweging per lok mooi glad en glanzend. Slag maken met deze tang is wat lastiger, maar wellicht zal dit als ik hem vaker gebruik makkelijker gaan. Ik heb ook een CHI tang (niet instelbaar) en daar doet deze stijltang van Remmington niet veel voor onder. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?