Na enkele weken de Philips Air Performer 7000 series te hebben getest, kan ik zeggen dat dit een uitstekend luchtreinigingssysteem is. Vanaf het moment dat ik het apparaat ontving, was ik onder de indruk van zijn prestaties en gebruiksvriendelijkheid.
Ten eerste heeft dit apparaat een indrukwekkend vermogen om geurtjes te verwijderen. Zowel de geur van huisdieren als kookluchtjes verdwijnen snel en effectief, zelfs nadat ik per ongeluk iets had laten aanbranden. Binnen een half uur was de nare geur volledig verdwenen door het gebruik van de turbo stand.
Daarnaast heb ik gemerkt dat het apparaat mijn hooikoortsklachten aanzienlijk vermindert. Normaal gesproken heb ik binnenshuis vaak last van hooikoorts, maar sinds ik de Air Performer 7000 gebruik, is dit aanzienlijk verminderd, zo niet volledig verdwenen. Het apparaat filtert de lucht op een effectieve manier, waardoor allergenen zoals pollen worden verwijderd en de luchtkwaliteit aanzienlijk verbetert.
Wat mij ook positief heeft verrast, is de krachtige ventilatiefunctie van de Philips Air Performer 7000. Het apparaat kan de lucht in de ruimte efficiënt circuleren en zorgen voor een aangename luchtstroom.
De slaapstand is erg prettig. Het is niet helemaal stil maar door het zachte constante geluid was het niet storend.
Tot slot is de Philips Air Performer 7000 series zeer gebruiksvriendelijk. Het apparaat is eenvoudig te bedienen, zowel met de bijgeleverde afstandsbediening als met de handige app. Met de app kun je niet alleen de luchtkwaliteit controleren, maar ook het apparaat op afstand bedienen, wat erg handig is.
Kortom, de Philips Air Performer 7000 series is fijn apparataa voor wie op zoek is naar een effectieve en gebruiksvriendelijke luchtreiniger. Het apparaat verwijdert geurtjes, vermindert hooikoortsklachten, biedt krachtige ventilatie en is zeer eenvoudig in gebruik.
Pluspunten
- Helpt tegen hooikoorts
- Krachtige ventilatie
- Verwijderd nare geurtjes