Philips PureProtect 3200-serie - Reviews

Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips PureProtect 3200-serie op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,8

VictorF 07-11-2024
  • Product getest

Bevalt erg goed, aanrader!

Ik ben ontzettend tevreden met de Philips luchtreiniger AC3220/10. Het apparaat werkt echt goed en zorgt voor een merkbare verbetering in de luchtkwaliteit in mijn huis. De verschillende standen zijn erg handig; of je nu snel een kamer wilt reinigen of het rustig aan wilt doen, de luchtreiniger heeft altijd de juiste stand voor je. De nachtmodus werkt ook erg goed. Deze modus is bijzonder stil, zodat je 's nachts kunt slapen zonder dat je last hebt van het geluid van het apparaat.

Daarnaast is de combinatie met de app echt een pluspunt. De app geeft je real-time inzicht in de status van de luchtkwaliteit, wat je meer controle geeft en je een gerust gevoel geeft dat het apparaat zijn werk doet. Het maakt het gebruik van de luchtreiniger nog efficiënter, omdat je direct kunt zien wanneer de luchtkwaliteit verbetert.

Al met al zou ik dit product zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een goede luchtreiniger. Het doet precies wat het belooft en is gebruiksvriendelijk, stil en effectief.

Pluspunten

• Nachtmodus
  • app
  • grote van de ruimte

Minpunten

• duur

Getest_door_Suz@nne 05-11-2024

Getest voor Review.nl

7,0
Voor review.nl heb ik de Philips luchtreiniger AC3220/10 een aantal weken mogen testen.
De Philips luchtreiniger AC3220/10 heeft een zeer mooi design, maar ik vind de luchtreiniger vrij groot (B28,5cm x D28,5cm x H52cm).
Je kunt de “Philips Air+” app downloaden, waarmee je de luchtreiniger kunt bedienen, maar ook de luchtkwaliteit kunt aflezen. Ik heb de modus tijdens het testen op automatisch laten staan. Je kunt kiezen uit Auto+, Slaap, Medium en Turbo. De luchtreiniger stond bij ons in de woonkamer, dus de slaapstand hebben we niet gebruikt. In vergelijking met de laagste ventilatiestand maakt de luchtreiniger al aardig wat geluid. In de turbo stand maakt de luchtreiniger echt herrie en verplaatst veel lucht, dat is natuurlijk logisch. Op automatisch kreeg ik regelmatig een melding dat de luchtkwaliteit in huis redelijk was en de ventilator daardoor harder gezet werd. Even daarna kreeg ik dan weer de melding dat de ventilator automatisch verlaagd werd en de luchtkwaliteit goed was.
De luchtkwaliteit in ons huis was eigenlijk vanaf het begin goed, dat had ik niet verwacht. Of het apparaat dan ook echt goed de lucht zuivert weet ik niet. Zelfs met de haard (haard met deuren die dicht gaan) aan was de luchtkwaliteit goed.

Pluspunten

• Design
  • Automatische stand
  • Zeer informatieve app

Minpunten

• Niet duidelijk of de lucht echt gereinigd is
  • Turbostand luidruchtig en veel luchtbeweging

m**************@h********** 05-11-2024

Echt een aanrader!

10,0
Heel mooi apparaat en werkt uitstekend. Ik heb het apparaat in verschillende ruimtes uitgeprobeerd. Het heeft een mooi design. Op je telefoon kan je het apparaat via wifi bedienen en dat werkt perfect. Wij hebben een hond en vooral de hal kan dan naar hond ruiken en door het apparaat daar te plaatsen is de geur helemaal weg. Ook leuk dat je de verlichting kan aanpassen. Ook fijn dat je kan zien wanneer de lucht weer goed is en je het apparaat ook op automatisch kan zetten. Echt een aanwinst in ons huishouden.

Pluspunten

• design
  • maakt weinig geluid

Minpunten

• snoer iets te kort

Astridvl 05-11-2024

Schone lucht.

Ik heb dit product een aantal weken mogen testen en wat mij betreft een beetje te kort want ik denk om echt een goed beeld te krijgen dan is het handig het langer te mogen doen. Ik was enorm verrast door het formaat en het gewicht van het apparaat. Het was groter en zwaarder dan gedacht. Ik besloot om te kijken of ik zonder handleiding ook dingen kan ontdekken zoals het installeren en dergelijke. Wat ging dat gemakkelijk. Eenmaal de app geïnstalleerd is het gewoon leuk om er even te kijken wat het kan. Het apparaat ziet er goed uit. Leuke kleurtjes bovenin als het aanstaat en ook met de app goed te bedienen. Ik zag dat de luchtkwaliteit erg slecht was in de woonkamer en was zeer benieuwd of hert erg lang zou duren voordat het weer goed was. Ik was verbaasd dat het een paar uur later gewoon schoon was. Ik kon het ook merken want ik ben een beetje gevoelig hiervoor. Kortom een zeer goed apparaat en ik raad het ook zeker aan. Ik ga dit apparaat dan ook aanschaffen.

Pluspunten

• gemakkelijk in gebruik
  • werkt perfect

Bart-66 05-11-2024

Fraai vormgegeven luchtreiniger

Ik heb dit apparaat 3 weken mogen testen.
Wat ziet deze luchtreiniger er prachtig uit. Veel meer een fancy interieurstuk dan een technisch apparaat. En hij is erg stil, ook in de slaapkamer prima te gebruiken zonder dat je er wakker van ligt.
De handleiding is er alleen in pictogrammen. Ik vond het een nadeel dat er geen geschreven tekst als handleiding bij geleverd wordt.
De app voor de bediening is erg veelzijdig. Je kunt het apparaat precies volgens eigen voorkeur en schema instellen. In de praktijk heb ik meestal de automatische stand gebruikt, die voldeed uitstekend.
In de app is af te lezen wat de concentratie allergenen en stof in de omgeving is. Tijdens de testperiode waren die erg laag, ik heb dus niet kunnen ervaren of het apparaat inderdaad allergenen verlaagd zodat je er geen last meer van hebt.

Pluspunten

• design
  • geluid

Minpunten

• handleiding geen tekst, alleen pictogrammen

JB van Dijk 30-10-2024
  • Product getest

Altijd schone lucht en weinig geluid

10,0
Ik heb de Philips luchtreiniger enkele weken mogen testen en ben erg onder de indruk van het gebruiksgemak en de slimme functies. De installatie verliep soepel en zelfs zonder handleiding wist ik het apparaat binnen enkele minuten werkend te krijgen. Het verbinden met WiFi ging moeiteloos, en de luchtreiniger kan zowel met als zonder app bediend worden. Het display op het apparaat is duidelijk en minimalistisch, wat fijn is in de slaapkamer; het geeft geen licht af als het niet in gebruik is, wat de slaapkwaliteit zeker ten goede komt. Via de app kun je verschillende programma’s instellen, zoals ‘fresh bedtime’ en ‘fresh wakeup’. Deze functies zorgen ervoor dat de luchtreiniger ‘s nachts rustig werkt en overdag op volle kracht wanneer nodig. Tijdens het testen merkte ik dat de luchtkwaliteit inderdaad merkbaar beter was, vooral wanneer de ramen gesloten waren. De luchtreiniger heeft een goede auto+ modus, die automatisch harder gaat werken bij een slechtere luchtkwaliteit, zoals tijdens het opvouwen van was. Dit apparaat is echt een aanrader voor mensen die de luchtkwaliteit thuis willen verbeteren.

Pluspunten

• Installatie
  • Bediening
  • Luchtkwaliteit
  • Design
  • Veel functies

Minpunten

• Geluid van allergie nachtmodus

Lisannevb95 30-10-2024
  • Product getest

Krachtige luchtreiniger met eenvoudige bediening

Ik heb deze luchtreiniger nu een aantal weken in huis en ben positief verrast. Het apparaat is makkelijk klaar te maken voor gebruik en eenvoudig te bedienen via zowel het apparaat zelf als via de app. Er zijn verschillende programma's beschikbaar en het apparaat kan ook zelfstandig de ventilatie verhogen wanneer de luchtkwaliteit onder een ingestelde grens komt. Door de nachtmodus slaap je in een schone lucht, maar word je slaap niet verstoord door hoe stil het apparaat werkt en het licht dat uitgeschakeld wordt in deze modus. Ik vind het een fijne aanvulling op de afzuiging die we al in huis hebben en zou het product zeker aanraden.

Ik heb deze luchtreiniger getest via review.nl

Pluspunten

• Makkelijk te bedienen
  • Werkt erg stil

Minpunten

• Relatief groot

Janneman 30-10-2024
  • Product getest

Een schoon en fris huis!

10,0
Na enkele weken met de Philips AC3220/10 luchtreiniger te hebben gewerkt en te hebben getest, ben ik onder de indruk van de effectiviteit. Het apparaat filtert vrijwel alle stofdeeltjes, wat een aanzienlijke verbetering van de luchtkwaliteit in mijn huis oplevert. De automatische modus is bijzonder handig; de luchtreiniger past zich aan op basis van de luchtkwaliteit. Dit geeft me het vertrouwen dat ik altijd frisse lucht heb. Wat ik ook erg fijn vind is de geluidsarme werking, die zelfs in de nacht nauwelijks hoorbaar is. Dit apparaat is een waardevolle aanvulling voor iedereen die kampt met allergieën of gewoon gezondere lucht wil.

Pluspunten

• Fluisterstil
  • Mooie verlichtingsmodus

Maud 27-10-2024

Schone lucht met de Philips PureProtect 3200

Wij hebben de Philips PureProtect 3200 mogen testen voor 2 weken. De eerste week hebben we deze in de woonkamer/ keuken (+/- 60m2) gezet en de tweede week in de slaapkamer (+/- 10m2).
Na ontvangst hebben we deze meteen geopend en geplaatst, dit ging vrij eenvoudig met de verkorte visuele gebruikershandleiding. Tijdens de installatie hebben we de app gedownload waar verdere uitleg te vinden is. Het toestel heeft veel mogelijkheden qua instellingen zoals (turbomodus, slaapmodus, slimme planner, etc..). Wanneer we koken en als we gezellig de kaarsen aan hebben gaat hij harder reinigen; dit gebeurt indien de automatische stand aan staat. Je voelt dan een koude luchtstroom vanuit het apparaat. In de slaapkamer hoor je er vrijwel niks van op de slaapmodus. Na 1 week waren de filters voor 25% vol, wanneer deze vol zijn moet je deze reinigen met de stofzuiger.
Tot op heden zijn we zeer tevreden met de werking.

Pluspunten

• Stil
  • Eenvoudig in gebruik
  • Reinigt de ruimte goed en snel

Minpunten

• Te kort getest om een minpunt te noemen

B.Laurense 24-10-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product getest

Schone lucht in een zucht

Ik heb de luchtreiniger AC3220/10 via review.nl ontvangen om deze te testen en te beoordelen. De motivatie om een luchtreiniger te gebruiken komt omdat ik een luchtverwarmingsysteem in huis heb met een vrij grove vezelfilter. Het ontwerp van de reiniger is strak modern en een mooi design. Het in werking stellen gaat makkelijk met bijgeleverde handleiding. Na het downloaden van de app zijn de bediening en de diverse instellingen eenvoudig te doen wat ook op de reiniger zelf kan worden gedaan. De reiniging wordt in de automatische stand grotendeels geruisloos gedaan alleen bij bv koken gaat de ventilator wat harder werken en is een zachte ruis hoorbaar. Etensluchtjes zijn sneller verdwenen. Middels diversen grafiekjes zijn de metingen en de werking te volgen. Kortom doet zijn werk naar behoren.

Pluspunten

• Geluid
  • Bediening

Een goed apparaat voor mensen met een allergie 21-10-2024
  • Product afgelopen week in bezit

Zeker een aanrader!

Een mooi design, mega stille standen en een handige wakeup light!
Ik heb dit apparaat nu een weekje in gebruik en merk nu al dat de lucht op de slaapkamer schoner is.
Aangezien ik veel last heb van allergieen vond ik deze luchtreiniger wel interessant.

Ook tijdens het bed opmaken en stoffen zie je de stofdeeltjes gewoon verdwijnen in het apparaat.

Wat ik ook erg positief vind is het geluid, ik ben best een onrustige slaper maar dit apparaat is zo stil, dat je het gewoon niet stoort tijdens de slaap.

Al met al een heel mooi apparaat welke ik heb mogen testen! En absoluut een aanrader voor mensen met allergieen!

Pluspunten

• Stille stand
  • Lekker briesje
  • Goed tegen allergieen!
  • Handige app

Minpunten

• Redelijk groot