stil op 3 standen
schonere lucht
design is erg saai
luidruchtig op stand 4
Het design is strak, simpel en niet imposant. Het is aanwezig de eerste keer dat je 'm uitpakt. Daarna verdwijnt ie een beetje in je interieur en denk je eerder dat het een cooler is.
- De kwaliteit is netjes, gemakkelijk in elkaar te zetten en is stevig en voelt duurzaam aan.
- Het gebruiksgemak is heerlijk. Zo fijn als je een product in huis krijgt waar je eigenlijk geen handleiding voor nodig hebt, je klikt de filters erin en hij is startklaar. Ik gebruik hem in de woonkamer/keuken en daar staat ie goed, vieze luchtjes van het koken worden sneller opgelost en ook een frissere woning in het geheel. Hij staat de hele dag wel aan, meestal op een laag standje waardoor je 'm niet hoort. De klachten zijn lichtelijk minder geworden, mijn vriendin heeft last van huisstofmijt en ze niest nu een stuk minder.
Er zijn vier standen, allemaal vrij subtiel behalve de turbo. Dit klinkt als een vliegtuig dat opstijgt, deze laat ik ook meestal links liggen.
- De NanoCaptur+ filter vernietigt blijvend formaldehyde, de meest schadelijke vervuiler die je normaal gesproken in huizen aantreft. Dit is een van de selling points van dit product, helaas merk ik hier zelf weinig van, heeft dit te maken dat ik er zelf minder gevoelig voor ben of dat het heel subtiel is?
Er zitten allerlei vernuftige snufjes in op basis van detectie. Het systeem probeert de lucht schoon te maken en dit geeft ie aan door middel van kleurcodes, simpel te lezen. Blauw is goed, rood slecht en paars is er midden in. De filter is na een paar weken nog zo goed als nieuw.
De sfeer verlichting voor de nachtstand heb ik zelf niet ervaren maar hier schijnt een optie voor te zijn.
Ik was heel enthousiast van te voren, vind het een prima apparaat maar zou zelf voor een kleinere variant kiezen, veel merk ik er zelf niet van maar geloof wel dat de luchtkwaliteit beter is geworden.
Pluspunten
- Schonere lucht
- muisstil op 3 standen
Minpunten
- saai design
- luidruchtig op stand 4