We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Beste Lisa,
Het doet ons goed om te lezen dat je zo super blij bent met deze retro magnetron. Bedankt voor de mooie beoordeling en de 10!
Wij wensen jou heel veel plezier met de aankoop.
Met vriendelijke groet, Femke
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review!
Fijn dat jij zo tevreden bent met de magnetron. Het mooie design is vast en zeker een eyecatcher in jouw keuken!
Wij wensen jou heel veel plezier van de nieuwe combimagnetron!
Pluspunten
Minpunten
Beste Nisa,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Fijn dat jij zo tevreden bent met deze vrolijke turquoise magnetron! De verlengde garantie is natuurlijk mooi meegenomen!
Wij wensen jou heel veel kookplezier!
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk dat jullie hebben gekozen voor dit mooie retromodel van ETNA!
Het toestel is compact, maar wel gebruiksvriendelijk en past heel handig in het keukenkastje.
We willen jullie bedanken voor deze mooie complimenten en wensen jullie heel veel plezier toe van het toestel!
Pluspunten
Minpunten
Beste Anita,
Wat fijn om te lezen dat het contact met jouw verkooppunt zo goed is verlopen en je tevreden bent over jouw nieuwe magnetron van ETNA!
We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van het toestel.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Joop,
Wat een plaatje hé! Leuk dat jij net als ons zo enthousiast wordt van dit toffe design. En het doet ons natuurlijk goed dat ook de werking goed bevalt.
Wij willen jou bedanken voor deze positieve review en wensen jou heel veel plezier van de magnetron!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review met dit fantastische cijfer, een 10! Goed om te lezen dat je blij bent met het design en de compactheid. Vervelend wel dat hij bij aankomst defect was, hopelijk heb je de nieuwe snel binnen en kun je er gebruik van maken!
We wensen je veel plezier van je aankoop!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat vervelend om te lezen dat de magnetron defect is gegaan.
Mochten we hierin nog iets kunnen betekenen, zou je dan je NAW- en contactgegevens willen mailen naar webcare@atagbenelux.com? Dit mag samen met een kopie van deze review. Dan kijken we graag met je mee.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Ronald,
Wat leuk om te lezen dat je blij bent met het gebruik en design van deze magnetron. Fijn ook dat hij niet meer of minder geluid maakt dan andere modellen.
We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen jou heel veel plezier toe van jouw aankoop!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke beoordeling.
Het doet ons goed te lezen dat je zo geniet van jouw nieuwe magnetron!
De eenvoudige bediening en het mooie design bevallen jou gelukkig goed!
We wensen jou heel veel plezier toe van de magnetron!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met jouw nieuwe turquoise magnetron. Dit is vast een plaatje in jouw nieuwe keuken.
Wij wensen jou heel veel plezier van de magnetron!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Met het mooie retro design is deze magnetron natuurlijk echt een eyecatcher! Fijn om te lezen dat jij ook zo tevreden bent over het gebruiksgemak.
Wij willen jou bedanken voor het schrijven van deze leuke review en wensen jou heel veel plezier van jouw nieuwe magnetron.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk om te lezen dat je zo geniet van jouw nieuwe retro magnetron!
Het toffe design en de gemakkelijke bediening zijn gelukkig helemaal naar wens.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wat vervelend om te lezen dat jouw vorige combimagnetron niet zo fijn heeft gewerkt. We vinden het erg leuk dat je nu voor deze mooie retro magnetron van ETNA hebt gekozen!
De gemakkelijke bediening en de compacte vorm bevallen jou gelukkig goed.
We wensen je heel veel plezier toe van jouw aankoop!
Pluspunten
Minpunten
Beste Janny,
Een 10😊 Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met het design en werking van de magnetron.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.
Marijke
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wow, een 10! Wat leuk om te lezen dat deze vrijstaande magnetron van ETNA jou zo goed bevalt! Een extra helpende hand is natuurlijk altijd welkom.
De uitstraling en het compacte formaat zijn pluspunten voor jou.
We willen je bedanken voor deze prachtige beoordeling en wensen je heel veel plezier van jouw aankoop!
Pluspunten
Minpunten
Beste Marc,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Dit leuke retro design is natuurlijk een echte eyecatcher! Fijn dat jij zo tevreden bent met de magnetron!
Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!
Webcare ETNA
Pluspunten
Geachte heer / mevrouw,
Wat vervelend om te lezen dat de magnetron niet goed is bevallen. We streven ernaar dat onze klanten mogen genieten van onze apparatuur en betreuren het dan ook wanneer dit niet zo is.
Indien we nog iets voor je kunnen betekenen mag je een mail sturen naar webcare@atagbenelux.com. We ontvangen dan graag een kopie van deze review en je adres- en contactgegevens.
Webcare ETNA
Pluspunten
Geachte heer / mevrouw Janssen,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling.
We vinden het leuk om te lezen dat de nieuwe magnetron jou zo goed bevalt! De uitstraling en het formaat zijn echte pluspunten voor jou.
We wensen je heel veel plezier toe van je aankoop!
Beste heer / mevrouw,
Allereerst onze excuses voor onze late reactie.
Naar aanleiding van jouw vraag hebben wij navraag gedaan bij de productontwikkeling.
Dit model heeft een warmhoud stand. Dit betekend dat wanneer je de deur niet opent, nadat het programma voltooid is, de magnetron opnieuw kort zal verwarmen om het product warm te houden.
Je doet dus niets verkeerd! Het is een eigenschap van het toestel; dit kan helaas ook niet aangepast worden.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze beoordeling en wensen je veel plezier van de magnetron.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
bedankt voor het schrijven van deze review.
Leuk om te lezen dat jij tevreden bent met het mooie design en de werking van de magnetron.
Jammer dat je niet helemaal blij bent met het geluid van de combimagnetron.
Graag zouden wij samen met jou kijken naar de mogelijkheden, zou jij hiervoor jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn te lezen dat je blij bent met de prijs-/ kwaliteitsverhouding en het gebruik van deze magnetron. Ook mooi meegenomen is het design.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop!
Pluspunten
Minpunten
Beste Jaap,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.
Wat vervelend dat de magnetron na een paar maanden is stuk gegaan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! We begrijpen uit je bericht dat de keukenleverancier dit al opgelost heeft. Indien we hierin toch nog iets voor je kunnen betekenen horen we dat graag.
Ook wanneer er nog vragen zijn over de bediening mag je die natuurlijk stellen. Je kan dan een e-mail sturen naar webcare@atagbenelux.com. Graag ontvangen we dan een kopie van deze review en je contact- en adresgegevens. We helpen je dan graag verder.
Pluspunten
Minpunten
Beste Juliëtte,
Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik van de Magnetron. We vinden het fijn dat je ook de klantenservice goed vind, Dankjewel!
We wensen je nog veel plezier met je aankoop!