Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Denver PMO15601 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

An80 21-08-2024

Handig en goede kwaliteit

Geschreven voor: Denver PMO15601

Fijn product, mooi scherm met levendige kleuren. Het scherm is dmv de kabels makkelijk te koppelen, daarna werkt alles direct. Een handig extra scherm dat je er snel even bij pakt.

Pluspunten

• Stevig
  • Mooi beeld

Hattemtukker 18-08-2024

Groot scherm

Geschreven voor: Denver PMO15601

Mooi groot scherm die een goede weergave heeft. Je hebt wel een kabel en stekker nodig waardoor het scherm niet makkelijk mee te nemen is.

Pluspunten

• Groot scherm

Minpunten

• Niet draadloos

Voldoende

NBS1995 08-08-2024

Ook handig voor gamen!

10,0
Je kan eenvoudig verbinden met de bijgeleverde kabels! De portable monitor heeft een heldere/scherpe beeld heeft en een goed geluidskwaliteit. Handig om je scherm uit te bereiden!

Mobak 06-08-2024

Super monitor voor 'erbij'

Geschreven voor: Denver PMO15601

De Denver Portable Monitor 15.6 Inch is een fantastische monitor met een scherp beeld. Hij wordt geleverd met een handige afdekklep die ook dienst doet als standaard. Het opzetten is eenvoudig en de monitor is direct gebruiksklaar dankzij de plug-and-play functionaliteit. Ik gebruik deze monitor aan de keukentafel naast mijn laptop en hij is ook perfect als extra scherm om mee te nemen in de laptoptas. Een echte aanrader!

Pluspunten

• Snel opzetten
  • Plug-and-play
  • Handige afdekklep
  • Past in de laptoptas

AnnavDoorn 03-08-2024

Zeker een aanrader

10,0
Ik heb dit scherm mogen testen ik vind het top. Zowel voor (thuis)werken en het kijken van films/series is het beeld goed. Het scherm is makkelijk te verplaatsen en mee te nemen, heeft ook een soort hoesje er omheen waardoor het niet snel beschadigd als je hem mee neemt of verplaatst. Aan te sluiten op zowel telefoon als laptop of pc, dus ideaal!

Pluspunten

• Goed beeld
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Aan te sluiten op verschillende apparaten

erp11 02-08-2024

goed beeld en stabiel

Geschreven voor: Denver PMO15601

deze monitor heeft een goed beeld blijft stabiel staan en een goed geluid. snel te koppelen aan de laptop, maar koppelen aan de smartphone was moeilijk maar contact gezocht met de klantenservice en die hebben alles gedaan om het op te lossen. heb deze binnen gekregen om te testen en ik moet zeggen heb er geen spijt van. ben erg te spreken over de klantenservice

Pluspunten

• goed beeld
  • stabiel
  • goede klantenservice