De Braun series 9 is op het eerste gezicht een duur apparaat maar zijn geld meer dan waard. Het begint al bij de verpakking deze ziet er erg uitnodigend uit en de kwaliteit straalt er van af. Al enkele jaren zoek ik naar een goed scheerapparaat en deze benadert de perfectie. Tot voor kort gebruikte ik bij het scheren scheerzeep en mesjes daar ik van een scheerapparaat een rode geïrriteerde huid kreeg. Ik was dus erg sceptisch, maar daar heb ik met deze serie en met name de 9395CC geen last van, je kan je namelijk op 2 manieren scheren, droog voor de spiegel en nat dus lekker onder de douche ik prefereer het laatste om dat dit mij een fris gevoel geeft, maar goed dat is persoonlijk. Ik heb dit product gratis ontvangen om te testen en ik ben tot de conclusie gekomen dat het een prima duurzame aankoop kan zijn. Ook al om het feit dat de batterij 60 minuten mee gaat terwijl zijn voorganger “slechts”45 minuten mee ging, en het opladen gaat erg snel zo is mijn bevinding. Verder is het apparaat makkelijk schoon te maken de bijgeleverde schoonmaak houder zorgt daar prima voor wel dien je regelmatig de inhoud van deze houder te vervangen. Verder is de machine zeer gebruiksvriendelijk, functioneel en heeft het een eigentijds design, ik ben bij deze test niet over 1 nacht ijs gegaan maar heb deze gedurende een lange tijd getest voor ik deze review schreef zodat er een eerlijk en objectief beeld is ontstaan, Dus mocht je een goed scheerapparaat zoeken dan kan ik deze aanbevelen ook al is de prijs wat hoog maar daar krijg dan ook heel wat voor terug en ik weet zeker dat je er geen spijt van zult hebben.
Conclusie
Prima scheerapparaat, Doet wat het moet doen, luxueuze uitstraling, Nat en droog scheren, Lange levensduur van de accu, Snelle oplaadtijd, en erg makkelijk schoon te maken/houden, enig puntje wat ik een nadeel zou kunnen noemen is de prijs maar zoals gezegd daar krijg je heel wat voor terug.
Pluspunten
- Lange accuduur (60 minuten)
- Snelle oplaadtijd
- uiterlijk
Minpunten
- Prijs
- regelmatig nieuwe reinigings vloeistof veversen