Ik heb deze telefoon nu 3 weken in gebruik en ben er erg tevreden over. De accu gaat lang mee, hij laadt snel op, werkt snel en de hoeveelheid standaard software die op de telefoon staat is niet irritant veel. Ook was er gelijk een update beschikbaar, wat vlekkeloos verliep. De grote hoeveelheid intern geheugen is ook fijn. Ik zou het leuk vinden als huawei ook wat kleinere telefoons maakte die zo goed zijn, maar blijkbaar is dat moeilijk te combineren met een grote accu
Er zijn wat kleine dingen die in mijn ogen beter kunnen. de vingerafdrukscanner werkt met licht. Maar tegenwoordig zijn er ook die met sonicatie werken, of op de achterkant met een ander mechaniek. Deze werken in mijn ogen beter en sneller, maken minder fouten. Ik weet echter niet hoe dit werkt met hackgevoeligheid.
Ik vind het zelf verder een leuke bijkomstigheid als er al standaard iets van een (simpel) hoesje bij de telefoon komt en een screensticker. Dit is niet het geval en in mijn ogen is dat een stukje service. Echter niet heel belangrijk natuurlijk. Je krijgt wel een set huawei earphones die best goed zijn! Niet in-ear, maar meer zoals apple earphones.
de camera is natuurlijk geweldig, en het scherm is ook prachtig. Geweldige telefoon!
Pluspunten
- Camera
- Batterij
- Geheugen
- Snelheid
Minpunten
- Vingerafdrukscanner werkt niet optimaal