Huawei P9 P9 / 32 GB / - Reviews

• Test panel 8.6 jul 2016
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P9 P9 / 32 GB / op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

7,6

H.J.L. Willems 14-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtige foto's!

Geschreven voor: Huawei P9 P9 / 32 GB /

Dit toestel maakt bijzonder goede HD foto's en het scherm geeft ze bijzonder mooi weer. Het toestel is gebruiksvriendelijk, het opladen gaat snel en de gebruiksduur van de batterij is prima.
Het verdient aanbeveling om het toestel te voorzien van en beschermvenster.

Pluspunten

• fantastische fotografische mogelijkheden
  • helder en mooi beeldscherm
  • mooie platte constructie

Minpunten

• scherm is van kunststof en behoeft beschermvenster

Janet 13-01-2017
  • Product afgelopen week in bezit

Mooie telefoon. Snel en gebruiksvriendelijk.

Geschreven voor: Huawei P9 P9 / 32 GB /

Na jarenlang Samsung toe aan iets anders. De reviews van de P9 waren prima. Erg blij met mijn aankoop. Zeer fijn toestel. Met hoog gebruikersgemak. Ik heb de zilver kleur en die ziet er erg mooi uit.

Pluspunten

• Snel, gebruiksvriendelijk,mooi scherm.
  • Update Android 7.
  • Maakt mooie foto's.

DvB 28-10-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Leuke telefoon, maar slechte bouwkwaliteit

3,0
De Huawei p9 nu een halfjaar in het bezit. Hiervoor een iPhone gehad. De P9 is op het oog een leuke telefoon en maakt dit ook deels waar. Echter is de bouwkwaliteit om te janken. De behuizing bekrast zeer snel en ook de cameralens. Een hoesje is dus zeer aan te raden.

Helaas is de camera lens, die zich op de achterkant van de telefoon, spontaan gebroken.

Mocht je op zoek zijn naar een degelijke telefoon, dan raad ik geen Huawei p9 aan.

Pluspunten

• Snel
  • Elegant

Minpunten

• Bouwkwaliteit
  • Ergonomie

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht

Wica 21-06-2016

Smartphone

Geschreven voor: Huawei P9 P9 / 32 GB /

Prima beeld, de smarphone is ook buiten in zonlicht! goed te lezen. Er zijn twee lensen in verband met het maken van een perfecte foto. Speciaal scherm dat niet krast! dus je hoeft niet speciaal een hoesje te kopen. Ik heb wel een doorzichtig hoesje erbij gekocht. Er zijn geen extra knoppen, alleen een aan en uit knop en een functie knop. De functie knop kun je door opties te activeren ook voor andere doelen gebruiken bv. voor inzoomen bij het maken van een foto.

bakkker1973 18-05-2016

Huawei P9 32GB killerphone met matige accu

Geschreven voor: Huawei P9 P9 / 32 GB /

even een korte geschiedenis qua smartphones,
samsung note, lg G2 en nu een huawei P9.

Ik kom dus van de koning van de batterij duur de LG G2 naar de Huawei P9.
Ik ben een verbuiker gem 6-8 gb per maand en regelmatig streamen in de auto van video en muziek.
Huawei P9, design schitterend, afwerking ook prima, hoofdtelefoon categorie plastic maar fantastic geluid, overtrof me verwachtingen.

Scherm ook super, prachtig mooie harde kleuren ik hou ervan. Bediening even wennen maar inmiddels wel gewend loopt wel minder soepel als ik gewend was van de G2 maar dat komt wel goed.

luidspreker aan telefoon gewoon weg hard, kan niet anders zeggen. geluid dmv blauwetand op me denon thuis-set en in auto ook prima op orde.

Functies zoals je mag verwachten zit alles erop, misschien wel te veel voor geinstalleerd. Ik heb er een hoop verwijderd ben niet zo`n APP gebruiker.

ik kan niet anders zeggen deze telefoon bevalt me prima, beetje te glad aan de buitenkant dus een rubberen hoes absoluut een aanrader alleen nog beperkt aanbod.
Alles is positief en dik op orde.

Camera, ik fotografeer hobbymatig en vind deze camera in een woord geweldig, wat een speelgoed. Tuurlijk het is niet mijn Fullframe maar geweldig speelgoed echt mooie foto`s en leuke software om mee te spelen.

Accu: dat is mijn zorgen kindje. ik kom natuurlijk van de oer note en lg G2, dat waren echt batterij kings, dan is dit even wennen op de terugweg van me werk is ie al bijna op en dat is vanaf 06:30(opstaan)-17:45(thuis). Dat ben ik niet gewend en vind ik ook een beetje eng.
ik heb een contract voor 2 jaar en dan denk ik nou de batterij wordt nog wel 30% minder aan het einde dan zit ik op 15:00 a 16:00.
Nu moet ik erbij zeggen ik ben dus absoluut een verbruiker en dat dan weer wel heb me scherm laag staan en dan nog zoveel verbruik.
ik kan hem nog inwisselen bij me provider en daar zit ik dan ook serieus over na te denken.

pro: tegen:
-design -batterijduur
-camera