Apple iPhone X / 64 GB / Grijs - Reviews

Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Apple iPhone X / 64 GB / Grijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

9,8

Dirk 12-01-2019
  • Product gekocht

Beste i phone die er is.

Prachtig design lange accuduur en veel mogelijkheden.
Een echte aanrader met afstand de beste iPhone die te koop is.

• Lange accuduur
  • Veel mogelijkheden

Marloes1985 12-11-2018
  • Product gekocht

Goed zicht door groot scherm, mooie kwaliteit foto’s

10,0
Bij iedere aankondiging van de iPhone, denk ik er kan toch niets meer beter zijn dan dit? Maar het lukt Apple al jarenlang zichzelf wederom te overtreffen.
Stijlvol, zonder home button, kon het me niet voorstellen, en nog mooiere geluiden en beelden!
Zeer mooi product!

Pluspunten

• Makkelijk te bedienen
  • Prachtige foto’s
  • Mooie geluiden

Minpunten

• Nog niet ontdekt

Jorg 13-08-2018
  • Product paar maanden in bezit

Groot scherm, goede functies

10,0
Na gebruik van een iPhone 6s Plus overgegaan naar dit toestel. Iedere dag heb ik temaken met de nieuwste innovaties, omdat ik dergelijke artikelen verkoop. Daarom kon ik het dus ook niet laten dit toestel te kopen. Reden voor mij was dat je optisch niet kunt zien of nu je toestel een iPhone 6, 7 of 8 is, en uiteraard gaat het ook een beetje om de "looks". Ik had een iPhone 6s Plus omdat ik meer scherm wilde hebben, dit heb ik nu ook op een kleiner toestel, gelukkig. Tevens is dit een klein toestel met een uitzonderlijk goede camera, de dubbele camera zit enkel op de plusmodellen & uiteraard de iPhone X.

Kortom: Wederom een goede keuze.

Pluspunten

• Accuduur
  • Schermresolutie
  • Bedieningsgemak
  • Camera

Apple enthousiast 10-05-2018
  • Product gekregen

Mega

Kom van de 6 waarna dit weer een mega stap voorwaarts blijkt
Face ID is een ware verademing. Word naarmate je hem meer gebruikt steeds innovatiever zelfs met cap en zonnebril op werkt het nu, was in het begin niet zo, nooit geen vingerscan voor mij meer
Batterij is op einde van de dag nog 50%
Origineel lederen Apple hoesje erbij met de beste glass protector hoop ik er weer 4 jaar tegen te kunnen
En ja de prijs, hmmm..... niet zeuren doen na 5 min. ben je dat vergeten

Pluspunten

• Scherm
  • Bediening
  • Snelheid
  • Batterij

Minpunten

• Geen idee

Melissa 05-03-2018
  • Product paar maanden in bezit

Fantastische batterij!!!

10,0
Ik had hiervoor een iPhone 6, die was behoorlijk traag geworden en de batterij ging supersnel leeg. Ik ben echt verbaasd over hoe lang de batterij van de iPhone X meegaat. Ik kan er een hele dag alles op doen wat ik wil, en dan heb ik nog steeds de helft van de batterij over. Ook ben ik aangenaam verrast over de camera, deze is echt absurd goed. De portretfunctie alleen al is genoeg reden om deze telefoon aan te schaffen. Face recognizition werkt ook goed, je bent al snel gewend aan dat je geen home button meer hebt.

Pluspunten

• Goede accuduur
  • Mooi scherm
  • Leuke functie met animoji
  • Portretfunctie is echt top
  • Sowieso mooie camera

Minpunten

• Groot (past niet in broekzak)
  • Duur